RTX 4060 Ti 16 GB ne zaman satışa çıkar?

Bütçe
22000

serdardrk

Hectopat
Merhabalar, RTX 4060 Ti alarak ekran kartımı upgrade yapmak istiyorum da bu modeli almakaya karar verdiğimde herkes 16GB versiyonunu da bekleyin demişti. Ne kadar baktıysam kontrol ettiysem bi tane bile satan marka bir kart bulamadım pazarda. Sizce beklenmeye değer mi yoksa önerebileceğiniz iyi marka model bir 4060 Ti 8GB var mıdır? Bütçe sorunu yok.

Bunları gördüm ama biraz marka takıntım da var daha iyi markaların kartları ne zaman gelir acaba? ya da o iyi markaların 3 fanllı ve 8GB OC modelleri alınır mı? (MSI, ASUS, Gygabite vs)

Merhaba, RTX 4060 Ti alarak ekran kartımı upgrade yapmak istiyorum da bu modeli almakaya karar verdiğimde herkes 16 GB versiyonunu da bekleyin demişti. Ne kadar baktıysam kontrol ettiysem bir tane bile satan marka bir kart bulamadım pazarda. Sizce beklenmeye değer mi yoksa önerebileceğiniz iyi marka model bir 4060 Ti 8 GB var mıdır? Bütçe sorunu yok.

RTX 4070 alabilirsin aslında.

Bu markaların 4070 modellerine mi odaklanmalıyım, 1080p 144 Hz monitörüm var 4070 bana fazla olmaz mı? Fiyatları hepsi yüksek ama yine 3-4 sene götürsün yeter istiyorum.

Bu markaların 4070 modellerine mi odaklanmalıyım, 1080p 144 Hz monitörüm var 4070 bana fazla olmaz mı? Fiyatları hepsi yüksek ama yine 3-4 sene götürsün yeter istiyorum.

4060 Ti'dan iyi diye düşünüyorum 16 GB VRAM 4060 Ti'a fazla gelir diye düşünüyorum ben. Bütçe biraz daha arttırılıp 4070 Ti bile alınabilir.

Bunları gördüm ama biraz marka takıntım da var daha iyi markaların kartları ne zaman gelir acaba? ya da o iyi markaların 3 fanllı ve 8GB OC modelleri alınır mı? (MSI, ASUS, Gygabite vs)

Galax’ın bahsettiğiniz markalardan aşağı kalır yanı yok gayet iyidir. O kadar fazla ısınan bir kart da değil zaten. Ancak bu fiyatlara çıkmışken ben sizin yerinizde olsam bu modelin fiyatı iyiyken kaçırmazdım.

Hocam 4070 1080p kartı değil fazla gelebilir.

Geleceğe dönük ama işte parası hiç olmasın diye önerdim ileride 2K monitöre geçincede kullanabilsin diye düşündüm gene de kendi bilir.
Malum Türkiye şartlarında sürekli ekran kartı değiştirmek herkesin harcı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı