RTX 4060 Ti 16 GB ve i5 12400F sistem ne kadar eder?

Hocam şaka mı yapıyorsunuz? 16 GB olanı da 22K saçmalamayın artık lütfen.

Saçmaladığım falan yok ben 40kya satan birinin olduğunu söylüyorum. Kaynakta attım zaten.

@chavorif, 16 GB olması şişirilmiş olması gerçeğini değiştirmiyor. 40k ne? 5070 Ti var o fiyata.

24K fiyatı normal gibi. Biraz daha üste zorlanabilir sistem.

Doğrudur hocam ben kaynakta attım zaten adam 40kya satıyor ben ne yapayım :D

@chavorif kim aldıysa söyleyin bunu da alsın. 10 tane varmış kelepir hepsini toplasın.

1750373475203.png

Araştırmadan niye boyle bir şey yazıyorsunuz hocam.

Aynı fiyata hatta daha ucuza 5070 Ti var. 4060 Ti asla o kadar etmez zaten piyasası şu an 20 22K bandında.

Rastgele fiyat girilmiş veya o ürünün stoğu bitmiş olabilir hocam o yüzden fiyatı absürt. Akakçe'den bakmanı öneririm.

@fenerlibiri1 24k teklif veren kişiye satabilirsin hocam o sistem için güzel para. Elime biraz daha para geçsin dersen 1 2K arttırıp satabilirsin o zaman fiyat bayağı kazık olur ama alan çıkar illaki :D

Aynı fiyata hatta daha ucuza 5070 Ti var. 4060 Ti asla o kadar etmez zaten piyasası şu an 20 22K bandında.

Rastgele fiyat girilmiş veya o ürünün stoğu bitmiş olabilir hocam o yüzden fiyatı absürt. Akakçe'den bakmanı öneririm.

@fenerlibiri1 24K teklif veren kişiye satabilirsin hocam o sistem için güzel para. Elime biraz daha para geçsin dersen 1 2K arttırıp satabilirsin o zaman fiyat bayağı kazık olur ama alan çıkar illaki :D

Hocam hiç 4060 görmediğim için bende inandım hemen :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı