RTX 4060 Ti 8 GB alınır mı?

amd'yemi geçeyim yani ? 6700xt fln nasıl fiyat olarak iyi gibi duruyor ayrıca amd şu wattman veya driver sorunları hala devam ediyormu
Bütçe 7800XT'ye kadar çıkıyorsa alın tabii ki. İleride 2K'ya geçersiniz. Wattman hataları çok eskide kaldı zaten. Ayrıca teknolojileri de gelişiyor AMD kartların.

16 GB almana gerek yok o kartın hakkı 1080p zaten. 1080p oyuncusunun 16 GB VRAM'e ihtiyacı yok. 8 GB işini fazlasıyla görür ekstra para verme boş yere. Eğer hem VRAM'i fazla olsun hem benzer fiyatlara daha güçlü bir kart kullanmak istiyorsan 7700 XT al.

Merhaba arkadaşlar benm islemcim i5 11600k şuan itopyada gigabyte 4060ti 8gb indirimde butcem ona şuan yetiyor 1080p odaklı elden ring god of War oynamak için Alaçam bunlarin yanı sıra csgo valo oynuyorum beni 2 yıl götürse yeter sonra zaten yeni bilgisayar toplicam üniye geçmiş olacağım sizce 7700xt mi 4060ti 8gb
mi alıyım ? GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC V2 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Karti | ITOPYA bunu almayı düşünüyorum iyimidir?

Attıgın model 2 fanlı herhangi bir soğutma problemi olur mu? Veya gercekten AMD denildiği kadar teknolojide geride mi?

Bir problem olmaz. Ayrıca 4060'da RTX var da ne oluyor, tam anlamıyla kullanamadıktan sonra gerisi boş. 4070 Super gibi güçlü bir kart olacak ki RTX'ten maksimum fayda görebilesin. DLSS konusunda adamlar çok güzel iş çıkarmış ona lafım yok ve sürücüleri stabil, yıllardır sorun yaşayanı pek görmedim. Eski sorunlar çözüldü AMD tarafında ve FSR özelliği var, gerekirse onu kullanırsın. Biraderde Nitro+ 7700 XT var, kart canavar gibi, aylardır sorunsuz bir şekilde kullanıyor.

Bütçene uyuyorsa bunu tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı