Çözüldü RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jagren

Picopat
Daha fazla  
RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor oyunlarda 5FPS düşüyor normal kullanımda çok takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep hoca ve Ali hocanın RAM videosu var dı. Bakarak yapmanı tavsiyeni ederim. Sorun olmaz.
"Ben Recep ben Ali bugün sizlerle birlikte UEFI Windows topluyoruz arkadaşlar. Değil mi Ali? Evet Recep. Bugün gerçektende UEFI bir Windows toplayacağız"

"Ben Recep ben Ali bugün sizlerle birlikte UEFI Windows topluyoruz arkadaşlar. Değil mi Ali? Evet Recep. Bugün gerçektende UEFI bir Windows toplayacağız"

Evet o vide eski bir sistem belki DDR4 belki de DDR3.

Son düzenleme:
Ben birkaç videoya daha baktım.

Acaba başka tahmininiz var mı?

Sizin dediğiniz miningden korkuyorum şu an.

Mining olması için çok anormal bir şey yapman gerek. Anakartı 2. el mi aldın? Ya da şu ana kadar ne tür dosyalar indirdin?

Mining olması için çok anormal bir şey yapman gerek. Anakartı 2. el mi aldın? Ya da şu ana kadar ne tür dosyalar indirdin?

Değil ve sadece Steam Epic Games gibi yerlerden indiriyorum oyunlarımı başka hiçbir şey yok PC'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…