Çözüldü RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jagren

Picopat
Daha fazla  
RTX 4060 Ti 8 GB - i5 13600KF sistem çok kasıyor oyunlarda 5FPS düşüyor normal kullanımda çok takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını NVIDIA GeForce NOW üzerinden güncelleme varsa güncelle. Eğer çözülmezse BIOS'a bak. Son güncellenme tarihini ve orada yaptığın ayarların fotoğrafını at.

Hocam ya ekran kartı güncelleme konusunda aynı fikirdeyim. Hani aylardır ben güncellemiyorum herhangi bir sorun yok. Hatta kardeşimin sistemini de güncellemedim öyle duruyor.:(

Hocam ya ekran kartı güncelleme konusunda aynı fikirdeyim. Hani aylardır ben güncellemiyorum herhangi bir sorun yok. Hatta kardeşimin sistemini de güncellemedim öyle duruyor.:(

Hocam her zaman ondan dolayı olmayabilir ancak genellikle uzun süre güncellenmezse daha çok hatalarla ve uyumsuzluluklarla karşılaşılır.

Hocam her zaman ondan dolayı olmayabilir ancak genellikle uzun süre güncellenmezse daha çok hatalarla ve uyumsuzluluklarla karşılaşılır.

Doğru oda var. Ben sorun çıkmadığı için gevşek davranıyoruz.:D

şey bide birşey sorcam bios nasıl güncelleniyor bi bilginiz var mı?

Ekran kartını NVIDIA GeForce NOW üzerinden güncelleme varsa güncelle. Eğer çözülmezse BIOS'a bak. Son güncellenme tarihini ve orada yaptığın ayarların fotoğrafını at.
14.12.2023 tarihinde bios güncellenmiş

nasıl ve hangisini kuracağımı söyleyebilir misiniz?

Ram frekansı 2133müş 3500 benim ram ondan dolayı olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Şey bir de bir şey soracağım BIOS nasıl güncelleniyor bir bilginiz var mı?

14.12.2023 tarihinde BIOS güncellenmiş

Nasıl ve hangisini kuracağımı söyleyebilir misiniz?

RAM frekansı 2133MÜŞ 3500 benim RAM ondan dolayı olabilir mi acaba?

Senin RAM frekansı yine çok düşük. Senin işlemcin DDR5. Söylediğin RAM DDR4.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı