RTX 4060 Ti 8 GB vs RX 7800 XT

DLSS kalite modunda bence 70-80 verir hocam bu da çok çok yeni nesil bir oyun için iyi bence yani GTA6 üzeri sistemli bir oyun yok GTA6 açan tüm oyunları açar şahis görüşüm.

Evet öyle zaten, minimum gereksinimler 3060'tan baslar diye umuyorum (30FPS için).

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yaldaz Konu sahibi reis alabiliyor isen RX 7800XT al tabii ki. Al önüne bak. Bu arada işlemcin nedir paylaşır mısın?
Hazır sistem alacağım baktığım kasalarda AMD Ryzen 5 7500f ve AMD Ryzen 5 7600 bulunuyor.

Herkese yardımları için teşekkür ederim ama benim sorumdan epey kopulmuş. NVIDIA'nın broadcast gibi yapay zekalı uygulamaları ve çeşitli markalar ile yaptığı anlaşmalardan dolayı daha optimize çalışmasından 4060 Ti düşünüyordum. Hatta dün 4060 Ti'lı hazır kasa hakkında bir konu da açtım ve orada 4060 Ti'lı sistem ile 7800XT'li sistem arasında bin TL fark olduğunu söylediler. Bu yüzden o özelliklerin kaç tanesi AMD'de de var merak ettim. NVIDIA ekran kartlarında bulunan özellikleri tam listesini internette bulamadım bilginiz var ise onu yazabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı