RTX 4060 Ti alınır mı?

0 olursa daha iyi olur demişsiniz bende 2. el okey ama 0 tercih ederim manasında anladım kusura bakmayın.
Ben değil hocam konu sahibi ben değilim karışıklık olmasın.
AMD istemeyenler saçma ön yargılar sebebiyle istemiyorlar, adamın fantazileri yüzünden parasını boşa harcatmayın.
Hayır hocam da konunun en başında belirten kişiye direk bu fiyata şu AMD alın geçin demek yerine bari bir açıklama yapın şöyle daha iyi bu yönden daha iyi vs diye yine de istemezse hocamın tercihidir. Ön yargılar da saçma değil 6000 serisine kadar driver sorunu yaşamış ve 6000 serisinde bile kronik sorunlar yaşamış daha sonra 7000 serisi ile sorunları çözen bir marka ön yargılı yaklaşmaları normal. Ha ama bu fiyata 4070 süper duruyorken 4060 ti alınmaz orası ayrı.

Bu arada amd istemiyorsanız 4060ti alınabilir bende var dün çıkan tlou p2 de ultra ayarlar dlls, fg kapalı kas gücü ile 80-100 fps alabiliyor.

27k ya almaz kimse zaten 17k falan.
Bütçe 30 bin demiş 27 bine 4060 Ti 16 GB alınır mı diye soruyor, ben de bütçeye göre dedim.

İtopya da 16 GB MSI modeli 27k maalesef.

Hocam neden İtopya'dan alıyorsunuz? Amazon Sinerji vs. de satıyor gayet güvenilir yerler sırf İtopya diye 10 bin fazladan vermeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı