RTX 4060 Ti alınır mı?

Azaltıldı dedim hocam, ayrıca karttan karta değişen bir mevzu bu. MSI Armor RX 580 gibi RX 580 modellerine WattMan daha az iken, Sapphire Pulse gibi modellerde daha çok karşılaştım ben şahsen. Düzgün marka alacak iseniz evet, 7700XT alınır ancak Sapphire gibi markalardan alacaksanız 4060 Ti almanız daha mantılı olur.

4060 Ti 12 veya 16 GB VRAM'i kullanabilecek bir kart değil, dengeli şekilde 8 GB olan versiyonu ile 16 GB olan versiyonları karşılaştırdığımızda hiçbir performans farkı olmadığını da görüyoruz. Ayrıca 7700XT 4060 Ti'dan daha güçlü bir kart.
Olay o değilki hocam oyunlarda 8gb vram yetmiyormuş ve pek geleceğe yönelik değil diye demiştim

Almak istiyorum fakat AMD'nin fiyat performans ilmasi nedeniyle bir yandan da onu alasım var. AMD deyince de hata alırım diye pek tercih edesim yok. RX 7700XT'de böyle bir sorun yaşar mıyım yoksa RTX 4060 Ti alınır mı?
7000 serisinde öyle bir şey yok. Alabilirsiniz yani hiç sıkıntı olmaz

Olay o değilki hocam oyunlarda 8 GB VRAM yetmiyormuş ve pek geleceğe yönelik değil diye demiştim.

Hocam, kuzenimde 16 arkadaşımda 8 GB olan modeli var, arkadaşım arkada Assetto Corsa açıkken önde CS2, arkada tonla uygulama ile bile dolduramadığından bahsediyor 8 GB'yi. Render veya aynı anda 10 farklı oyun oynamayacaksanız 8 GB dolmaz.

Hocam, kuzenimde 16 arkadaşımda 8 GB olan modeli var, arkadaşım arkada Assetto Corsa açıkken önde CS2, arkada tonla uygulama ile bile dolduramadığından bahsediyor 8 GB'yi. Render veya aynı anda 10 farklı oyun oynamayacaksanız 8 GB dolmaz.
Dolarsada en kötü RAM'den yer o kadar.

O kadar para verip en ufak bir hata bile yemek istemiyorum bir de 13400F veya 14400F nasıl işlemciler.

7700XT kusursuz bir kart zaten hocam, 13400F veya 14400F kronik sorunlu işlemciler. İşlemci konusunda kesinlikle AMD'ye yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı