RTX 4060 Ti çalışmıyor

leoxy113

Decapat
Daha fazla  
Normalde hiçbir sıkıntısı yoktu ekran kartının odanın şeklini degistirdim farklı bir yere aldım actigimda ekran kartının ışığı yanmıyordu. Ekran kartım 4060 Ti 8 GB neden oldu bilmiyorum. Ekran gelmiyor klavye mouse ışıkları yanmıyor.

Hiçbir parça çalışmıyorsa ya PSU ya da anakart ile alakalıdır. Sert bir şekilde bırakmadıysanız anakart ile ilgili bir şey olacağını sanmıyorum ama PSU'nun kabloları gevşemiş falan olabilir.

Normalde hiçbir sıkıntısı yoktu ekran kartının odanın şeklini degistirdim farklı bir yere aldım actigimda ekran kartının ışığı yanmıyordu. Ekran kartım 4060 Ti 8 GB neden oldu bilmiyorum. Ekran gelmiyor klavye mouse ışıkları yanmıyor.
Ramlerin birini söküp çalıştırın pc yi kapatın diğerini takıp çalıştırın pc yi kapatın. Eğer sonraki açışınızda çalışabilir. Ama düşük bir ihtimal. Bir de CPU ledine bakın.

Kasa çalışıyor mu?

Kasa çalışıyor mu?

Evet kasa çalışıyor sadece ekran kartı.

RAM'lerin birini söküp çalıştırın PC'yi kapatın diğerini takıp çalıştırın PC'yi kapatın. Eğer sonraki açışınızda çalışabilir. Ama düşük bir ihtimal. Bir de CPU ledine bak.

Yarın garantiye göndereceğim içinden bir şeyler yaparsam statik deyip kullanıcı hatasını basarlar nedenini öğrenmek ve donanımsal dışında ne yapabileceğimi ogrenmek istiyorum.

Hiçbir parça çalışmıyorsa ya PSU'ya da anakart ile alakalıdır. Sert bir şekilde bırakmadıysanız anakart ile ilgili bir şey olacağını sanmıyorum ama PSU'nun kabloları gevşemiş falan olabilir.

Evet sanırım PSU ile alakalı bir durum sanırım bu olaydan önce kediliginden kapanıp açılıyordu yarın garantiye göndereceğim statik deyip kullanıcı hatasindan gonderirler büyük ihtimalle deneyeceğim.

İslemciyle nasıl açacağım bilgisayarı bilgi verir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı