RTX 4060 Ti DirectX error

Shijin

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci: i5 1400F 2.5 GHz.
Ekran kartı: 4060 Ti.
FC 24 oynarken karşılaştığım bir hata "DirectX function "getdeviceremovedreason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("the GPU will not respond to more commands"). GPU: "NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti", driver: 57640. this error is usually caused by the Graphics driver crashing; try installing the latest drivers"
Ekran kartı güncel, DirectX güncel oyuna sil yükle yaptım hala sorun çözülmedi. İnternette undervolt atılınca düzeldiğinden bahsedilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakilerin aynısını uyguladım hala net bir çözüme sahip değilim. Sadece bu oyunda değil Cyberpunk 2077, Apex, GTA V Enhanced oyunlarında da çökmeler yaşamaktayım sorun ne kaynaklı olabilir? Bilgisayar yeni 1 aylık falan.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-29 saat 17.13.01_95c2ac9f.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-29 saat 17.13.01_95c2ac9f.jpg
    414,1 KB · Görüntüleme: 43
İşlemci: i5 1400F 2.5 GHz.
Ekran kartı: 4060 Ti.
FC 24 oynarken karşılaştığım bir hata "DirectX function "getdeviceremovedreason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG ("the GPU will not respond to more commands"). GPU: "NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti", driver: 57640. this error is usually caused by the Graphics driver crashing; try installing the latest drivers"
Ekran kartı güncel, DirectX güncel oyuna sil yükle yaptım hala sorun çözülmedi. İnternette undervolt atılınca düzeldiğinden bahsedilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakilerin aynısını uyguladım hala net bir çözüme sahip değilim. Sadece bu oyunda değil Cyberpunk 2077, Apex, GTA V Enhanced oyunlarında da çökmeler yaşamaktayım sorun ne kaynaklı olabilir? Bilgisayar yeni 1 aylık falan.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
Merhabalar çoktan denemiştim bahsetmeyi unutmuşum.

Ekran kartı sürücüsünün 2-3 sürüm öncesini kurup deneyin.
Maalesef bunun çözüm olacağını düşünmüyorum, internette benzer sorunu yaşayanlar bu şekilde çözememişler. Ayrıyetten de aktif olarak D5 Render programı kullandığım için son sürümlere yakın sürümlerde kalmam gerekmekte.

Maalesef bunun çözüm olacağını düşünmüyorum, internette benzer sorunu yaşayanlar bu şekilde çözememişler. Ayrıyeten de aktif olarak D5 Render programı kullandığım için son sürümlere yakın sürümlerde kalmam gerekmekte.

Son sürümlerde sorun yaşayanlar olmuş. Deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı