RTX 4060 Ti ekran kartı kaç sene dayanır?

wesnax

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bundan 1 ay önce bir bilgisayar edindim aklımda ki soru ekran kartımı araştırdığım zaman kimi kullanıcılar 4-5 yıl aralığında kullanabileceğimi söylüyor. Oynadığım oyunlar biraz daha yük bindiren oyunlar örneğin; (Dying Light 2 (RT açık) Doom Eternal Battlefield 5) gibi oyunları monitörüm gereği 2K çözünürlükte oynuyorum genelde RTX açık ve DLSS kullanan birisiyim sizce bu ekran kartı beni ne kadar götürür ve gelecekte sorun yaşar mıyım bu ekran kartıyla?

Donanım bilgilendirme;

R5 7600X.
Corsair 16x2 6400MHz DDR5 RAM (işlemcim gereği 5200MHz bandında kullanıyorum)

Gigabyte RTX 4060 Ti Windforce OC.
Power Boost 650W 80+ Bronze PSU.
A620M-H anakart.

Son düzenleme:
Uzun süreler sizi rahatlıkla götürebilecek bir ekran kartı.

Merhaba, bundan 1 ay önce bir bilgisayar edindim aklımda ki soru ekran kartımı araştırdığım zaman kimi kullanıcılar 4-5 yıl aralığında kullanabileceğimi söylüyora. Oynadığım oyunlar biraz daha yük bindiren oyunlar örneğin; (Dying Light 2 (RT açık) Doom Eternal Battlefield 5) gibi oyunları monitörüm gereği 2K çözünürlükte oynuyorum genelde RTX açık ve DLSS kullanan birisiyim sizce bu ekran kartı beni ne kadar götürür ve gelecekte sorun yaşar mıyım bu ekran kartıyla?

Donanım bilgilendirme;

R5 7600X.

A620M-H anakart.

İşlemciniz nedir hocam.

Merhaba, bundan 1 ay önce bir bilgisayar edindim aklımda ki soru ekran kartımı araştırdığım zaman kimi kullanıcılar 4-5 yıl aralığında kullanabileceğimi söylüyora. Oynadığım oyunlar biraz daha yük bindiren oyunlar örneğin; (Dying Light 2 (RT açık) Doom Eternal Battlefield 5) gibi oyunları monitörüm gereği 2K çözünürlükte oynuyorum genelde RTX açık ve DLSS kullanan birisiyim sizce bu ekran kartı beni ne kadar götürür ve gelecekte sorun yaşar mıyım bu ekran kartıyla?

Donanım bilgilendirme;

R5 7600X.

A620M-H anakart.

Teknoloji eskisi gibi hızlıca büyümeye devam ederse 5 yıl götürür fakat biraz daha yavaş olursa 8 yıl maksimum ömrü olabileceğini tahmin ediyorum.

Yıllık bakımı yapılan her elektronik kart, uzun yıllar kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı