RTX 4060 Ti güncellemesinden sonra FS 22'de FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

BBG

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
4060 Ti
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Selam arkadaşlar, dün gündüz vakti oyunu oynadım mis gibi kapattım. Ondan sonra NVIDIA ekran kartıma güncelleme gelmiş onu kurdum. FS 22 girdim. Yüzde 24'te kalıyor açmıyor. Baktım belgelerimde oyun dosyasında DX 12 11'e çevirdim yüzde dolmaya başladı. Bu sefer de oyuna girince FPS düşüp kasmaya başlıyor.
2 kez sildim tekrar yükledim. Steam'den silip Epic'den yükledim. Sorun hala aynı.

Selam arkadaşlar, dün gündüz vakti oyunu oynadım mis gibi kapattım. Ondan sonra NVIDIA ekran kartıma güncelleme gelmiş onu kurdum. FS 22 girdim. Yüzde 24'te kalıyor açmıyor. Baktım belgelerimde oyun dosyasında DX 12 11'e çevirdim yüzde dolmaya başladı. Bu sefer de oyuna girince FPS düşüp kasmaya başlıyor.
2 kez sildim tekrar yükledim. Steam'den silip Epic'den yükledim. Sorun hala aynı.

Aynı sorunu FiveM'de bende yaşadım dün gelen güncellemeyi yapıp bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun devam ediyordu bende fırsattan istifade ederek format attım düzeldi. Ama format atmak istemezsen DDU ile ekran kartı driverını silip sitesi üzerinden recommended olanı kurabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı