RTX 4060 Ti i5 12400F sistem alınır mı?

Paranızı çöp ediyorsunuz hocam.

Soğutucusu ve PSU dışında güzel sistem. RAM 32 GB ve SSD 1TB yapılırsa mükemmel olur.

Benim attığıma yönelin o zaman. 38k tutuyor 32 GB RAM, düz 4060 ve 1TB SSD ile hatta anakart yükseltmesi yaparsan mükemmel olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çek bakalım 1440P'ye ne işe yarıyormuş 8 GB nasılda çöp oluyor zaman anlarsın. Ben bilerek 4060 Ti almadım çünkü gereksiz bir fiyat farkı 15 20 FPS için değer mi 3-4 fazla verip kazıklanmaya? Zaten FPS oyuncusuyum diyorsun sen işlemciye odaklanman lazım ekran kartı fazla bir işe yaramayacak. 2025 yılında 8 GB VRAM'li olan hiçbir kart alınmaz eğer çok kazık fiyattan satılmıyorsa. Ben 9 bin TL'ye aldım 4060'ı hazır sistemde uyguna geldi ve 9 bin TL'ye 4060 almak büyük bir fırsat daha 2 3 ay önce aldım bu yüzden 8 GB iyi aslında ama 1440P'de hiçbir oyunu rahat oynatmaz.

Baktığım sistemin ramide ddr4müş. Başka sitelerden (12 ay taksit yapan) sistem önerilerine ihtiyacım var. Aileyi bir şekil ikna etmeliyim yoksa harbiden çöp bir sistem alıcam.

Baktığım sistemin RAM'i de DDR4müş. Başka sitelerden (12 ay taksit yapan) sistem önerilerine ihtiyacım var. Aileyi bir şekil ikna etmeliyim yoksa harbiden çöp bir sistem alacağım.

DDR4 alınır ama o fiyata alınmaz.

40K'ya 5060 Ti sistem var hadi RAM'leri 32 yaptın diyelim Max 41-42K olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı