47 k sistemde sorun yok ama değilmi? Uymayan falanFiyat ?
Sistem 47k için baya kazık.47 k sistemde sorun yok ama değilmi? Uymayan falan
Ama işte knk ben GeForce rtx başka diye onu alıyorum yani görüntü kalitesi falan yansıtma var diye ve göstermiş olduğunuz monitörler 170 Hz benim monitör 200 Hz bu yüzden onu seçtim . Ve sistemin hakkı 2 k monitör derken sistem çöpmü? Yani kasa seçmiş olduğum monitörün hakkını vermez mi? Ve son olarak ta sistem de uymayan falan varmı herşey oturur demi birbirine? TeşekkürlerSistem 47k için baya kazık.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/37ULNNL9
Sapphire RX 7900 GRE Pulse 11325-04-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7900 GRE Pulse 11325-04-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7900 GRE Pulse 11325-04-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 23.872,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
44.700TL Yapıyor.
AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.299,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1080P monitör olarak üstteki alınır. Ama sistemin hakkı 2K bir monitördür ve eğer bütçemi zorlarım dersen de
Gigabyte GS27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GS27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GS27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şöyle bir monitör bakılabilir.
Casper Excalibur monitör Leşin de leşi bir model 200hz olduğuna aldanma renk kalitesi ve performansı çok kötü. Ayrıca RT'yi 4060Tİ ile adam akıllı açabileceğin Tek oyunlar DLSS3 destekli oyunlar olur gerisinde performansı yetmez.Ama işte knk ben GeForce rtx başka diye onu alıyorum yani görüntü kalitesi falan yansıtma var diye ve göstermiş olduğunuz monitörler 170 Hz benim monitör 200 Hz bu yüzden onu seçtim . Ve sistemin hakkı 2 k monitör derken sistem çöpmü? Yani kasa seçmiş olduğum monitörün hakkını vermez mi? Ve son olarak ta sistem de uymayan falan varmı herşey oturur demi birbirine? Teşekkürler
Casper Excalibur monitör Leşin de leşi bir model 200hz olduğuna aldanma renk kalitesi ve performansı çok kötü. Ayrıca RT'yi 4060Tİ ile adam akıllı açabileceğin Tek oyunlar DLSS3 destekli oyunlar olur gerisinde performansı yetmez.
İlla Nvidia ve RT diyosan 2. attığım Nvidia ek oyunlar DLSS3 destekli oyunlar olur gerisinde performansı yetmez.
RT'yi 4060ti düzgünce açabileceğim tek oyun nasıl dlss3 ? Yani genshin impact falan FPS 'li oyunlar oynayamammı?Casper Excalibur monitör Leşin de leşi bir model 200hz olduğuna aldanma renk kalitesi ve performansı çok kötü. Ayrıca RT'yi 4060Tİ ile adam akıllı açabileceğin Tek oyunlar DLSS3 destekli oyunlar olur gerisinde performansı yetmez.
İlla Nvidia ve RT diyosan 2. attığım Nvidia sistemi al.
RT açarsın ama bütçene göre alacağın performanstan daha az alırsın 4060Tİ olan sistemle.RT'yi 4060ti düzgünce açabileceğim tek oyun nasıl dlss3 ? Yani genshin impact falan FPS 'li oyunlar oynayamammı?
Ve WhatsApp tan devam etsek olurmu bu site biraz karışık geliyor banaRT'yi 4060ti düzgünce açabileceğim tek oyun nasıl dlss3 ? Yani genshin impact falan FPS 'li oyunlar oynayamammı?
RT'yi 4060 Ti düzgünce açabileceğim tek oyun nasıl DLSS3? Yani Genshin Impact falan FPS'li oyunlar oynayamam mı?