RTX 4060 Ti i5 13400F sistem nasıl?

cihansen

Yoctopat
Daha fazla  
Bu sistem nasıl?
Casper Excalibur m. E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms 300nıt (HDMI+display) Curved FreeSync + G-Sync FHD LED monitör.

XPG Spectrix S20G M.2 1 TB PCI Express 3.0 NVMe 3D NAND.

XPG D60G hafıza birimi 32 GB 2 X 16 GB DDR4 3600 MHz.

Intel Core i5-13400F işlemci 20 MB akıllı önbellek kutu.

MSI Gaming GeForce RTX 4060 Ti X Slim 16g görüntü kartı NVIDIA 16 GB GDDR6.

Gigabyte B660 DS3H uyumlu AX Wi-Fi-6 DDR4.

HDMI-DP PCI-e 4.0 1700p ATX Gametech Prime V2 beyaz tuş kontrollü RGB 7x120mm fan Gaming bilgisayar kasası.

47 k sistemde sorun yok ama değilmi? Uymayan falan
Sistem 47k için baya kazık.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/37ULNNL9

44.700TL Yapıyor.

1080P monitör olarak üstteki alınır. Ama sistemin hakkı 2K bir monitördür ve eğer bütçemi zorlarım dersen de

Şöyle bir monitör bakılabilir.

Veya bu sisteme bu atıcağım parçaları değişerek de alabilirsin.

Son düzenleme:
Sistem 47k için baya kazık.

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/37ULNNL9

44.700TL Yapıyor.

1080P monitör olarak üstteki alınır. Ama sistemin hakkı 2K bir monitördür ve eğer bütçemi zorlarım dersen de

Şöyle bir monitör bakılabilir.
Ama işte knk ben GeForce rtx başka diye onu alıyorum yani görüntü kalitesi falan yansıtma var diye ve göstermiş olduğunuz monitörler 170 Hz benim monitör 200 Hz bu yüzden onu seçtim . Ve sistemin hakkı 2 k monitör derken sistem çöpmü? Yani kasa seçmiş olduğum monitörün hakkını vermez mi? Ve son olarak ta sistem de uymayan falan varmı herşey oturur demi birbirine? Teşekkürler

Ama işte knk ben GeForce rtx başka diye onu alıyorum yani görüntü kalitesi falan yansıtma var diye ve göstermiş olduğunuz monitörler 170 Hz benim monitör 200 Hz bu yüzden onu seçtim . Ve sistemin hakkı 2 k monitör derken sistem çöpmü? Yani kasa seçmiş olduğum monitörün hakkını vermez mi? Ve son olarak ta sistem de uymayan falan varmı herşey oturur demi birbirine? Teşekkürler
Casper Excalibur monitör Leşin de leşi bir model 200hz olduğuna aldanma renk kalitesi ve performansı çok kötü. Ayrıca RT'yi 4060Tİ ile adam akıllı açabileceğin Tek oyunlar DLSS3 destekli oyunlar olur gerisinde performansı yetmez.

İlla Nvidia ve RT diyosan 2. attığım Nvidia sistemi al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela performans farkını görüyo musun. Frame generation olmasa karta yetişemiyor güç olarak. Bundan bahsediyorum. Frame generation ise zaten sayılı 3-5 oyunda var.

Casper Excalibur monitör Leşin de leşi bir model 200hz olduğuna aldanma renk kalitesi ve performansı çok kötü. Ayrıca RT'yi 4060Tİ ile adam akıllı açabileceğin Tek oyunlar DLSS3 destekli oyunlar olur gerisinde performansı yetmez.

İlla Nvidia ve RT diyosan 2. attığım Nvidia ek oyunlar DLSS3 destekli oyunlar olur gerisinde performansı yetmez.

İlla Nvidia ve RT diyosan 2. attığım Nvidia sistemi al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RT'yi 4060ti düzgünce açabileceğim tek oyun nasıl dlss3 ? Yani genshin impact falan FPS 'li oyunlar oynayamammı?

RT'yi 4060ti düzgünce açabileceğim tek oyun nasıl dlss3 ? Yani genshin impact falan FPS 'li oyunlar oynayamammı?
RT açarsın ama bütçene göre alacağın performanstan daha az alırsın 4060Tİ olan sistemle.

Veya 4070 super'in 2K çözünürlükte attığı performans farkına bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı