RTX 4060 Ti i5 13400F sistem nasıl?

Bu fark 1080P'de daha çok artacaktır. 4060Tİ ile RT açarsın gene ama dediğim gibi o sisteme o parayı verirsen normalde alacağın performanstan çok daha azını almış olacaksın.

Ve WhatsApp tan devam etsek olurmu bu site biraz karışık geliyor bana
Hocam numara vermiyorum en son birine verdim sıkıntı yaşadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RT açarsın ama bütçene göre alacağın performanstan daha az alırsın 4060Tİ olan sistemle.

Veya 4070 super'in 2K çözünürlükte attığı performans farkına bak.

Knk whatsapp gelsene valla şu siteyi aklım ermiyor

Knk 4070 pahalı değilmi?

Son düzenleme:

Dostum al işte Ram ve soğutucuyu bu şekilde yap depolama yetmez diyosan onu da 1TB olarak değiştir al senin sistemle aynı fiyat. Bütçemi aşamam diyosan Casper olan yerine de benim attığım monitörü al.

Aynı fiyata geliyo nerdeyse belki 1000TL falan daha fazlaya gelebilir.

Bu fark 1080P'de daha çok artacaktır. 4060Tİ ile RT açarsın gene ama dediğim gibi o sisteme o parayı verirsen normalde alacağın performanstan çok daha azını almış olacaksın.

Hocam numara vermiyorum en son birine verdim sıkıntı yaşadım

Hocam güvenmiyorsanız insta gelin cihansen7_

Dostum aynı arkadaşın topladığı sistem 44kya gelmiyor mu? Sadece ekran kartını NVIDIA yaptım aynı fiyat 2 side 47kya RTX 4060 Ti alınmaz kart güzel ama sakın o fiyata alınmaz.

Dostum aynı arkadaşın topladığı sistem 44kya gelmiyor mu? Sadece ekran kartını NVIDIA yaptım aynı fiyat 2 side 47kya RTX 4060 Ti alınmaz kart güzel ama sakın o fiyata alınmaz.
Sistemde bir sorun yok ama değilmi gençler?

Hocam güvenmiyorsanız insta gelin cihansen7_
Hocam karıştırılacak birşey yok. Bütçe 47k. Sen 4060Tİ alayımmı diyor. Ben maymun sana aynı fiyata daha güçlü 4070 super var diyor. Hani hocam neyi anlaşılmıyor.

Sana sistemi atmışım hangi parçaları seçeceğini atmışım özelleştir içinden dediğim parçaları değiştir al. İstersen sistemdeki dahili 512GB ssd yerine onu da 1TB yap öyle al.

Hocam karıştırılacak birşey yok. Bütçe 47k. Sen 4060Tİ alayımmı diyor. Ben maymun sana aynı fiyata daha güçlü 4070 super var diyor. Hani hocam neyi anlaşılmıyor.

Sana sistemi atmışım hangi parçaları seçeceğini atmışım özelleştir içinden dediğim parçaları değiştir al. İstersen sistemdeki dahili 512GB ssd yerine onu da 1TB yap öyle al.
Yardımın için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı