RTX 4060 Ti i5 13400F sistem The Last of Us performansı

• Konuyu başlatan 711373
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.480

711373

Centipat
RAM
16gb Ram
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
Rtx 4060 ti
Anakart
H610m-k
İşlemci
I5 13400f
Merhaba. 2 gün önce vatandan RTX 4060 Ti i5 13400F bir sistem topladım sistem gayet güzel her oyunda hemen hemen performansı tatmin edici fakat The Last of Us her sistemi zorlayan bir oyun için beni çok da tatmin edemedi biliyorum oyunlar genel olarak başından beri optimizasyon sorunları var ama oyun çıkalı 7 ay olmuş durumda bu sorunlar genel olarak herkese sorduğumda bir problem olmadığı söyleniyor fakat ben oyunu Ultra ayarlar DLSS qualty ile calistirdigimda sistem 50 80 FPS arası FPS değeri veriyor bu değerin daha yüksek olması gerekmiyor mu ara sıra 45e kadar geriliyor bu değerler normal mi yoksa benim sisteminde mi bir sorun? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi sosyaller.

Merhaba. 2 gün önce vatandan RTX 4060 Ti i5 13400F bir sistem topladım sistem gayet güzel her oyunda hemen hemen performansı tatmin edici fakat The Last of Us her sistemi zorlayan bir oyun için beni çok da tatmin edemedi biliyorum oyunlar genel olarak başından beri optimizasyon sorunları var ama oyun çıkalı 7 ay olmuş durumda bu sorunlar genel olarak herkese sorduğumda bir problem olmadığı söyleniyor fakat ben oyunu Ultra ayarlar DLSS qualty ile calistirdigimda sistem 50 80 FPS arası FPS değeri veriyor bu değerin daha yüksek olması gerekmiyor mu ara sıra 45e kadar geriliyor bu değerler normal mi yoksa benim sisteminde mi bir sorun? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi sosyaller.

Oyunun optimizasyonu kötü dostum.

Hocam oyunu dediğiniz gibi GeForce Experience ayarlarına optimize bir şekilde aksiyon sahnelerindemin 75 80e kadar düştü genelde 75 - 120 arası fakat ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama oyun 80 100 FPS çalışırken 40 50 FPS gibi hissettiriyor %99 FPS 60 80 100 arası gidip geliyor bu oyunun ağır bir ilerleyis yapısı olduğu için mi öyle dusunuyor olabilirim acaba.

Hocam oyunu dediğiniz gibi GeForce Experience ayarlarına optimize bir şekilde aksiyon sahnelerindemin 75 80e kadar düştü genelde 75 - 120 arası fakat ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama oyun 80 100 FPS çalışırken 40 50 FPS gibi hissettiriyor %99 FPS 60 80 100 arası gidip geliyor bu oyunun ağır bir ilerleyis yapısı olduğu için mi öyle dusunuyor olabilirim acaba.

İşlemci durumunuz 100 sabit kalıyor mu görev yöneticisinde oda drop yapar.

Pcyi 60 Hertz üzerine aldınızmı bide ?

Yaklasik bugün 1-2 saat oynadım hiçbir durumla karşılaşmadım eğer sordugunuz GPU CPU kullanım degerlerimi sorarsanız %60 %80 arasında 2side seyrediyor.

PC'yi 60 Hertz üzerine aldınızmı bir de?

Evet 270Hz monitör kendi ayarlarında öyle gösteriyor windowsdanda kontrol ettim orada da öyle ayarlı.

Sistemler güçlendikçe oyun yapımcıları götü başı dağıttı. Ondan kaynaklanıyor son zamanlarda kalite düştü ciddi manada. Eskiden kocaman oyunu 1gb zip içine sığdırıyorlardı öyle bir verim öyle bir emek öyle bir zeka şimdi uğraşmıyorlar. Afedersiniz gerizekalılara sattıralım yeter mantığında çoğu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı