İstersen kart bozulana kadar bile kullanabilirsin. Olay senin hangi çözünürlük ve ayarlarda kaç FPS beklediğine bağlı.
4070 Super dediğin kart 4060 Ti'yi şamar manyağı yapar. Tabii ki değer. Öyle bir maddi gücün varsa en başından neden 4060 Ti tercih ettiniz ki... Düz 4070 bile bulunabiliyordu 19K cıvarına
4070 Super dediğin kart 4060 Ti'yi şamar manyağı yapar. Tabii ki değer. Öyle bir maddi gücün varsa en başından neden 4060 Ti tercih ettiniz ki... Düz 4070 bile bulunabiliyordu 19k cıvarına.
Şu şekilde düşünüyorum Ultra bağımlılığım yok FPS olarak 60 FPS hikayeli oyunlarda tuturduğum vakit güncel oyunları 2 k da oynamk isterim ha çok mu kasıyor 1080p Ultra ya çeker geçerim ama atıyorum 2K da güzel FPS alıyorum ulturada diyelim oradan devam etmek isterim bu yönlemde aslında bir cevap bekliyorum
ASUS ve 16 GB bellekler olduğu için.
nasıl yani anlamadımGeçilir ciddi fark olur. Tabii superin fiyatına bağlı. 16 gb'ın 4060Ti gibi kas gücü belli bir kartta bir önemi yok. Tamamen aldatmaya yönelik Nvidia hamlesi. Marka da o kadar önemli değil ucuz olan alınabilir.
Nasıl yani anlamadım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.