RTX 4060 Ti için işlemci önerisi

Belki öyle ama yine de yapılan öneriler tamamen tahmin üzerine olacaktır. Kesin ve net bir öneri için bilgi şart. Yine de siz anakartı tahmin etmek ve tahmininiz üzerinden öneri yapmak istiyorsanız sorun yok. Bol şans.

Benim bir şeyi tahmin ettiğim falan yok. Arkadaş 4060 veya 4060 Ti'a göre bir işlemci önerisi istemiş sadece bende önerimi yaptım. Bol şans derken bu arada ne demek istiyorsun :D Bu forumun insanları cidden bir garip yemin ediyorum :D

Benim bir şeyi tahmin ettiğim falan yok. Arkadaş 4060 veya 4060 Ti'a göre bir işlemci önerisi istemiş sadece bende önerimi yaptım. Bol şans derken bu arada ne demek istiyorsun :D bu forumun insanları cidden bir garip yemin ediyorum :D

Yok tahminde bulunduğunuz için bol şans dilemek istedim. Bunda kötü bir şey yok sonuçta anakart modelini bile bilmeden öneride bulunmak bence bu tahmin etmektir. Amacım sizi rahatsız etmek değil sadece komik geldi :D

Yok tahminde bulunduğunuz için bol şans dilemek istedim. Bunda kötü bir şey yok sonuçta anakart modelini bile bilmeden öneride bulunmak bence bu tahmin etmektir. Amacım sizi rahatsız etmek değil sadece komik geldi :D

Ben tahminde bulunmadım ki ama :D sadece söylediği ekran kartına göre bir işlemci önerdim sadece. İlla bir öneri vermek içinde arkadaşın ana kartını dabilmek zorunda değilim. Zaten istese yazardı konuya kendisi. RTX 4060 veya 4060 Ti'a göre işlemci istemiş zaten burada kendi hazır bir sistemi olsa zaten 2 tane farklı ekran kartı modeli söylemezdi :D

Ben tahminde bulunmadım ki ama :D sadece söylediği ekran kartına göre bir işlemci önerdim sadece. İlla bir öneri vermek içinde arkadaşın ana kartını dabilmek zorunda değilim. Zaten istese yazardı konuya kendisi. RTX 4060 veya 4060 Ti'a göre işlemci istemiş zaten burada kendi hazır bir sistemi olsa zaten 2 tane farklı ekran kartı modeli söylemezdi :D

Peki :D

Hocam 5700x3D'e bütçem yetmiyor. 5600X veya 7 5700
almayı planlıyorum.
5700oyun performansi olarak geride 5500 ile ayni mimariyi kullaniyor L3 onbellegi dusuk. 5600 ile 5600x arasindada 1 2 fps oynuyor yada oynamiyor. Overclock yapmayacaksaniz X model almaya gerek yok. Tek farkı daha iyi silikonlar denebilir.

5600 gayet yeterli. 5600X ile arasındaki performans farkı yok denecek kadar az. Ve fiyat farkına değmez. 5600 alırsanız her türlü tatmin eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı