MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 8G OC 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Ben bunu aldım, aynı özelliklere sahip iki ekran kartı arasında 5-6 bin TL fark var. Size tavsiyem çok ileriye dönük yatırım yapmıyorsanız 8 GB ama daha kaliteli olanını tercih etmeniz.
MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 8G OC 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Ben bunu aldım, aynı özelliklere sahip iki ekran kartı arasında 5-6 bin TL fark var. Size tavsiyem çok ileriye dönük yatırım yapmıyorsanız 8 GB ama daha kaliteli olanını tercih etmeniz.
Asus, Gigabyte veya MSİ dışı marka pek tercih etmiyorum. O yüzden fiyatının daha uygun olmasının benim için pek önemi yok. Zaten kaliteli markalarda 4070 12 GB modeli güncel fiyatı 22-26 bin TL arası değişiyor.
ASUS, Gigabyte veya MSI dışı marka pek tercih etmiyorum. O yüzden fiyatının daha uygun olmasının benim için pek önemi yok. Zaten kaliteli markalarda 4070 12 GB modeli güncel fiyatı 22-26 bin TL arası değişiyor.
Dostum söylemeye çalıştığın şeyi anlıyorum fakat benim için bir ürünün nereden alındığı da önemli. Ona bakarsan Bim'den de gider uygun fiyata bilgisayar parçaları alırsın. Ben fazla para veririm ama bildiğim yerden, bildiğim markadan alırım. Bütçesi uygun olmayan arkadaşlar senin tavsiyene uyabilir, katılıyorum.
Dostum söylemeye çalıştığın şeyi anlıyorum fakat benim için bir ürünün nereden alındığı da önemli. Ona bakarsan BİM'den de gider uygun fiyata bilgisayar parçaları alırsın. Ben fazla para veririm ama bildiğim yerden, bildiğim markadan alırım. Bütçesi uygun olmayan arkadaşlar senin tavsiyene uyabilir, katılıyorum.