Kazık yediğini kabullenemeyen biri. 
Ben bunu aldım, aynı özelliklere sahip iki ekran kartı arasında 5-6 bin TL fark var. Size tavsiyem çok ileriye dönük yatırım yapmıyorsanız 8 GB ama daha kaliteli olanını tercih etmeniz.
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 16G OC 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 16G OC 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben bunu aldım, aynı özelliklere sahip iki ekran kartı arasında 5-6 bin TL fark var. Size tavsiyem çok ileriye dönük yatırım yapmıyorsanız 8 GB ama daha kaliteli olanını tercih etmeniz.
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 16G OC 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 16G OC 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dostum söylemeye çalıştığın şeyi anlıyorum fakat benim için bir ürünün nereden alındığı da önemli. Ona bakarsan BİM'den de gider uygun fiyata bilgisayar parçaları alırsın. Ben fazla para veririm ama bildiğim yerden, bildiğim markadan alırım. Bütçesi uygun olmayan arkadaşlar senin tavsiyene uyabilir, katılıyorum.
Fanboyluk yaparak paranızla rezil olmuşsunuz. Arkadaş çok güzel atmış aynı fiyata aynı marka aynı model 4070 ekran kartını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.