RTX 4060 Ti kart için marka önerisi

Hocam tamam başka markaların var ama ben MSI istiyorum gereksiz diyebilirsiniz hak veriyorum daha ucuz olan kart ile aynı performansı veriyor olabilir ama ben kalite ve uzun ömürlü olması için ayrıca tüm sistemim ekran kartı, işlemci ve RAM hariç MSI hepsi MSI olsun daha stabil daha güzel olur diye düşünüyorum.

Stabil olmasının marka ile alakası yok hocam. Ha evet Control Center gibi uygulamalar ile tüm sistemi rahatça kontrol edersin. Ama marka ile stabil olmanın çok da alakası yok. Parçalar uyumlu olması yeter. Ama siz Msi istemişsiniz. Ben buna bir şey diyemem. Eğer uygun fiyata bulursanız alın. Ama en ucuzu 19-20.000 lira. İndirime girer mi bilmem. Ben yinede söyleyeyim. Daha uyguna aynı performansı veren kartlar var.

Şuan Ryzen 5 3600X İşlemci var 4060ti yanına Ryzen 7 5800X3D alırım Valorant tarzı oyunlar işlemciye yüklendiği için hem işlemci hem ekran kartım sağlam olsun.

Şuan Ryzen 5 3600X İşlemci var 4060ti yanına Ryzen 7 5800X3D alırım Valorant tarzı oyunlar işlemciye yüklendiği için hem işlemci hem ekran kartım sağlam olsun.
Hocam bence 5800x3D fazla olabilir. Çünkü size fazla gelir. Elbette oyun için en iyi işlemci (DDR4 için söylüyorum) ama fazla gelebilir. Bence 5600 alıp DDR5 destekleyen bir sıvı soğutma al. İleride yükseltme yaparken sıvı soğutma derdinden kurtulursun. 5600'ün oyun performansı gayet iyi. Çünkü DDR4 eski soket olduğu için bu kadar yatırım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Stabil derken tek program ile her şeyi hallediyorum klavye fare kulaklık hatta anakartın RGB'si farenin DPI'si vs gibi o yönden dedim.

Hocam bende şu soğutucu var şu an Arctic Freezer 34 e-Sports Duo kırmızı CPU Amazon.com.tr

Daha önce konu açmıştım 5600 için alma ne gerek var o işlemci çok ısınıyor sıvı soğutma alman gerek 5800x3D al o dahi performans verir ve kule tipi soğutucu ile kullanırsın dediler ben o yüzden sürekli 5800x3D diyorum ayrıca sıvı soğutmaları hiç sevmiyorum belirtmek isterim

5600'e sıvı soğutma lazım diyen kim? (ben dediysem çok gülerim ) o işlemci için kaliteli bir hava soğutma yeter zaten. Ve zaten 5800x3D ile 5600 rakip bile değiller. Hem sıvı soğutma sevmelik bir şey değil ki. 5800x3D için şuan ki soğutman yetmeyebilir. Başka bir konu açıp bütçeni belirt. O işlemci için güzel bir öneride bulunurlar. Malum yarın okul var. Bu sebeple sana düzgün bir şekilde yardımcı olamayabilirim lütfen kusura bakma.

Olsun hocam, şimdi şöyle düşün. 1080p'de 4060 Ti ile 300-400 fps almak var, birde yine 1080p'de 4070 Ti veya 4070 ile 500-600 fps almak var. Birde hikayeli oyunlar falanda var. 4070 Ti, 3090 gücünde bir kart hocam. 2K oynaman şart değil, parayı çöpe atma yeter.

İşlemci için ayrı konu açacağım tüm cevapların için çok çok teşekkür ederim.

Hocam 4070 Ti 1080p de fazla gelir 2K bir kart dedi arkadaşlar ben 4070 Ti ile darboğaz yaşamak istemiyorum ayrıca hikaye çok oynamıyorum genelde FPS oyunları CS:GO, Valorant, Squad gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…