Orhan Z
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
VRAM filan. Hepsi 4060 Ti. Belki biraz da olsa soğutma farkı vardır. VRAM farkını çıkarırsan maksimum %2-3 fark vardır aralarında.
Gainward 4060 Ti bile alabilirsin. Hepsi aynı. Ama istersen PNY, Colorful gibi markalar da var. ASUS, MSI filan fazla pahalı.
COLORFUL iGame RTX 4060 Ti Ultra 8GB GDDR6 128Bit W DUO OC 8GB-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com bu modelin 3 fanlı olanını kino hocam da kullanıyor. Kendisi memnun diye biliyorum.
Colorful RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 128Bit NB EX 8GB-V DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com Kino'nun kullandığı değil ama bu da aynı kartın 3 fanlı versiyonu. PNY, Zotac gibi markalar da var unutma. Gainward istemiyorum dedin bu yüzden önermedim. (altta ki OC değil. Ama çok da bir fark olacağını sanmam)
Hocam tamam başka markaların var ama ben MSI istiyorum gereksiz diyebilirsiniz hak veriyorum daha ucuz olan kart ile aynı performansı veriyor olabilir ama ben kalite ve uzun ömürlü olması için ayrıca tüm sistemim ekran kartı, işlemci ve RAM hariç MSI hepsi MSI olsun daha stabil daha güzel olur diye düşünüyorum.