Daha önce kötü bir deneyimim olduğu için biraz titizleniyorum hocam. Asus dual rx 6700 xt kullandım ve kartta micro stutter sorunu vardı . Tabi bütçe meselesi 1 yıl kadar o halde kullanmak zorunda kaldım . Tek istediğim orta ayarlarda oyun oynamak
Daha önce kötü bir deneyimim olduğu için biraz titizleniyorum hocam. Asus dual rx 6700 xt kullandım ve kartta micro stutter sorunu vardı . Tabi bütçe meselesi 1 yıl kadar o halde kullanmak zorunda kaldım . Tek istediğim orta ayarlarda oyun oynamak
Arkadaşlar ben Galax 4070 Super kullanıyorum bir problem yok hem 2 yıl garanti sunuyor hem de bire bir değişim imkanı sunuyor. Eğer tereddütü olan varsa PC HOCASI TV kanalında 6 adet RTX 4060 Ti ekran kartını kapıştırıyor oradan bakabilirsiniz. 1 numara ASUS. 2 numara Galax oluyor. Galax İnoo3D, Gainward PNY gibi markalardan çok daha iyi.
En ucuz MSI RTX 4060 TI GAMING X 8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4060 TI GAMING X 8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 16.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öneriler için herkese teşekkürler. Önerdiğiniz tüm modelleri gerçekten araştırdım test videolarına baktım ben 3 fanlı olmasından dolayı ve tasarımını beğendim için