RTX 4060 Ti model önerisi

Bütçe
18000
RTX 40 serisi ile artik markalarin pek bir onemi kalmadi. Hepsi zaten NVIDIA'nin partneri. Hangisi ucuzsa onu alin bence.
Daha önce kötü bir deneyimim olduğu için biraz titizleniyorum hocam. Asus dual rx 6700 xt kullandım ve kartta micro stutter sorunu vardı . Tabi bütçe meselesi 1 yıl kadar o halde kullanmak zorunda kaldım . Tek istediğim orta ayarlarda oyun oynamak :D

Daha önce kötü bir deneyimim olduğu için biraz titizleniyorum hocam. Asus dual rx 6700 xt kullandım ve kartta micro stutter sorunu vardı . Tabi bütçe meselesi 1 yıl kadar o halde kullanmak zorunda kaldım . Tek istediğim orta ayarlarda oyun oynamak :D
Dedigim gibi gonul rahatligiyla alabilirsiniz. Galax'i oneririm.

Arkadaşlar ben Galax 4070 Super kullanıyorum bir problem yok hem 2 yıl garanti sunuyor hem de bire bir değişim imkanı sunuyor. Eğer tereddütü olan varsa PC HOCASI TV kanalında 6 adet RTX 4060 Ti ekran kartını kapıştırıyor oradan bakabilirsiniz. 1 numara ASUS. 2 numara Galax oluyor. Galax İnoo3D, Gainward PNY gibi markalardan çok daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç bilmediğim bir marka o yüzden soğuk kaldım hocam . Ben daha çok ASUS MSI GIGABYTE arasında kalıyorum .

İlgin için teşekkürler hocam.3080 düşünmüştüm aslında ama onu alırsam PSU değişmem gerekecek en az 10 bin fazla maliyetli oluyor o yüzden vazgeçti

Hocam peki kartınızda Coil Whine sesi var mı ? Çok fazla galaxy önerisi var tekrar değerlendireceğim onu teşekkürler.
Yok hocam ses almadim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı