Snowsat
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
- Meslek
- Com Eng
Arkadaşlar ben normalde bu işin ticaretini yapıyordum elimde farklı kartlarda var ama 4060 Ti'dan tek bir tane var. O da 4060 Ti MSI Ventus 2X 8 GB OC modeli. Hiçbir sıkıntısı yoktur, coil whine yoktur, normalde Ventus'lar ısınmasıyla bilinir ama elimdeki kart pek ısınmıyor. Cyberpunk, Last of Us, Forza Horizon 5 gibi oyunlarda 65 civarı dolaştığını söyleyebilirim. Tabii kasadan kasaya değişir. Bende Vento'nun mesh bir kasasıyla test ettim. Ürünün temel özelliklerini görselde bıraktım.
Üstte belirttiğim oyunlarda aldığım sıcaklık Max sıcaklıktır Full RPM'demi aldı acaba diye düşünecekler olursa diye onları da bilgilendirmek istedim oto fanda ve 500 - 800 RPM civarında Max Cyberpunk Ultra RTX + DLSS3 fg açık şekilde 65leri gördüm Last of Us'ta 58 57 56 civarı dolaştı.
İstediğim fiyat: 10500 TL olarak düşünüyorum şuanlık
Yeni görseller ekledim ayrıca fatura ve garantili üründür onu belirtmeyi unuttum 2 yıl garantisi vardır.
Üstte belirttiğim oyunlarda aldığım sıcaklık Max sıcaklıktır Full RPM'demi aldı acaba diye düşünecekler olursa diye onları da bilgilendirmek istedim oto fanda ve 500 - 800 RPM civarında Max Cyberpunk Ultra RTX + DLSS3 fg açık şekilde 65leri gördüm Last of Us'ta 58 57 56 civarı dolaştı.
İstediğim fiyat: 10500 TL olarak düşünüyorum şuanlık
Yeni görseller ekledim ayrıca fatura ve garantili üründür onu belirtmeyi unuttum 2 yıl garantisi vardır.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: