RTX 4060 Ti nerede?

Eğer gerçekten o kadar uzun sürecekse 8 GB olanı alıp yoluma bakarım yani madem 18 Temmuz'da satışa sunulacak diyorsunuz o zaman tarihte her şey hazır olsun, daha satışları bile açmadılar...

Önce bir başlasın dediğim gibi mi olacak yoksa başka türlü mü ona göre hareket edersiniz. Ben de illa alacağım diye beklemiyorum çok bekletti değecek mi ona göre alacağım.

4070 tam gününde çıkmıştı yanılmıyorsam. Hatta iyi fiyat taahhüdü vardı. O yüzden 15 bine sattılar bir kaç tane sonra hemen fiyatı arttı. Fakat bu 4060 Ti 16 GB herkesin beklediği kart olduğundan mıdır çok nazlanacak belli ki. Sessiz sedasız çıkış yapıp çıkış kampanyası da yapmayacaklar sanırım.

Tahminim 17.500 liraydı. Bakalım.

4070 tam gününde çıkmıştı yanılmıyorsam. Hatta iyi fiyat taahhüdü vardı. O yüzden 15 bine sattılar birkaç tane sonra hemen fiyatı arttı. Fakat bu 4060 Ti 16 GB herkesin beklediği kart olduğundan mıdır çok nazlanacak belli ki. Sessiz sedasız çıkış yapıp çıkış kampanyası da yapmayacaklar sanırım.

Tahminim 17.500 liraydı. Bakalım.

Az önce ön sipariş fiyatına özel 17.000TL'ye aldım. Dediğiniz gibi beklenen bir kart olduğundan fiyatı çok artacak gibi, bir satıcı hemen ilana koymuş 25.000TL olarak, bu piyasadan kurtulduğum için biraz da seviniyorum açıkçası. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı