RTX 4060 Ti overclock yaparken donuyor

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar Core clock +145 veriyorum daha onaya bile basmadım onaylanmadı çat ekran donuyor. Overclock yapılmıyor mu acaba karta nedendir bu? MSI Afterburner üzerinden otomatik overclock yapmasını istedim yarısında +180 Core Clock'a geldi ekran dondu. Otomatik ve en stabil değerlerde bile donuyor sanırım yapılmıyor. Zaten kendim yapmıyorum güvenilir olsun diye ama olmuyor sanırım bırakacağım Overclock'u.

O.c yapmadan önce bazı ayarlar var onları yaptın mı Afterburner'da bir de PSU yetiyor diye düşünüyorum?
Hocam peki sadece meraktan soruyorum bu videodaki arkadaş benle aynı markaya, aynı karta ve aynı vram'e sahip. Yaptığı overclock değerleri şu şekilde:
Ben de aynısını yapsam sıkıntı olur mu?
1709982558282.png

Hocam peki sadece meraktan soruyorum bu videodaki arkadaş benimle aynı markaya, aynı karta ve aynı VRAM'e sahip. Yaptığı overclock değerleri şu şekilde:
Ben de aynısını yapsam sıkıntı olur mu?
Eki Görüntüle 2136538

Hocam o.c işi deneme yanılma işi aynı değerleri ver baktın hata veriyor sonra düşür ben sana örnek olarak alabileceğiniz bir video atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o.c işi deneme yanılma işi aynı değerleri ver baktın hata veriyor sonra düşür ben sana örnek olarak alabileceğiniz bir video atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı bozulma yanma olmaz herhalde değil mi. Voltage arrtırmıyoruz sonuçta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı