Merhaba, 200 Hz Excalibur marka bir monitör almıştım ama ekranda göz kırpar gibi gel gitler oluyordu pikselleşmeler falan iade ettim şimdi yeni bir monitör arayışına geçtim 4- 5K bandında önerebileceğiniz monitör var mıdır?
Merhaba, 200 Hz Excalibur marka bir monitör almıştım ama ekranda göz kırpar gibi gel gitler oluyordu pikselleşmeler falan iade ettim şimdi yeni bir monitör arayışına geçtim 4- 5K bandında önerebileceğiniz monitör var mıdır?
Monster Aryond A24 V1.1 kullanıyorum, memnunum. Ölü piksel çıkmadı. Ghosting yok. IPS Glow var. Ama kusursuz ekranlı monitör yok gibi. Ölü piksel harici kusurlar bence kabul edilebilir. Satıcısı Monster veya Trendyol, bilinmedik satıcı değil. HDR var, pivot var, çok kaliteli olmasa da hoparlörü var. Düşünülebilir.
![]()
MONSTER Aryond A24 V1.1 24" 144hz Fhd 1 Ms Hdr10 280 Nit G-sync Freesync Flat Pivot Fastıps Oyuncu Monitörü - Fiyatı, Yorumları
MONSTER Aryond A24 V1.1 24" 144hz Fhd 1 Ms Hdr10 280 Nit G-sync Freesync Flat Pivot Fastıps Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.