RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Düşündüğüm sistem GameGaraj'dan Hero 5A 7000 adındaki sistem. Geleceğe yatırım olsun diye bu şekilde düşündüm. İleride anakart ve sıvı soğutucu ile destekleyeceğim bir sistem olacak. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam bir öneri yapmak istiyorum. Eğer ikinci el temiz ürünlere önyargılı değilseniz diğer parçaları sıfır alıp ekran kartını ikinci el temiz RX 6800 ya da RX 6800 XT seçmenizi öneririm. Bu kartlar RTX 4060 Ti'ı cebinden çıkartır. Daha ucuza çok daha fazla performans alırsınız.

Hocam bir öneri yapmak istiyorum. Eğer ikinci el temiz ürünlere önyargılı değilseniz diğer parçaları sıfır alıp ekran kartını ikinci el temiz RX 6800 ya da RX 6800 XT seçmenizi öneririm. Bu kartlar RTX 4060 Ti'ı cebinden çıkartır. Daha ucuza çok daha fazla performans alırsınız.

Tabii Frame Generation ile 4060 Ti'ın yazdıklarını daha düşük güç tüketimiyle tokatlayacağı gerçeğini gözardı edersek.

7700 XT alması daha iyi bir seçenek olur AMD kanadında. AI çekirdeklerine sahip ve Hypr-RX desteği de bulunuyor. Uzun vadede 6800/6800 XT gibi kartları dağıtacaktır. Aslında AMD tembelliği bıraksa çoktan bunu yapmıştı bile.

Hocam bir öneri yapmak istiyorum. Eğer ikinci el temiz ürünlere ön yargılı değilseniz diğer parçaları sıfır alıp ekran kartını ikinci el temiz RX 6800 ya da RX 6800 XT seçmenizi öneririm. Bu kartlar RTX 4060 Ti'ı cebinden çıkartır. Daha ucuza çok daha fazla performans alırsınız.

6800 istediği kadar kas gücüyle 4060 Ti'ı yensin. DLSS3 olduğu sürece ve etrafta yeni yeni 7800XT dolaştıkça alınmaz. İhtiyarladı kendisi

RTX 4060 Ti 16 GB icin bu kadar para vermeyin. Ya duz R5 7500F ve RTX 4060 Ti 8 GB alin ya da R5 5600 ve RTX 4070 alin.
Sistem normalde o şekilde ama gelecek de VRAM sıkıntısına düşmesinin istemiyorum, evet DLSS her geçen gün daha çok gelişiyor fakat işimi sağlama almak istedim.

Hocam 2. Ele ne gerek var?
Tabii Frame Generation ile 4060 Ti'ın yazdıklarını daha düşük güç tüketimiyle tokatlayacağı gerçeğini gözardı edersek.

7700 XT alması daha iyi bir seçenek olur AMD kanadında. AI çekirdeklerine sahip ve Hypr-RX desteği de bulunuyor. Uzun vadede 6800/6800 XT gibi kartları dağıtacaktır. Aslında AMD tembelliği bıraksa çoktan bunu yapmıştı bile.
Evet hocam bir totosunu kaldıramadı hala salkım salkım üzüm yiyor ama bu gidişle b*ku yiyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı