Yani genel olarak 8 GB'lık versiyonda aynı işi yapıyor diyorsunuz. Last of Us da 8 GB'lık versiyon full ayarlarda aşım yaptığı görünüyor, kartım zarar görsün istemem.
Tabii Frame Generation ile 4060 Ti'ın yazdıklarını daha düşük güç tüketimiyle tokatlayacağı gerçeğini gözardı edersek.
7700 XT alması daha iyi bir seçenek olur AMD kanadında. AI çekirdeklerine sahip ve Hypr-RX desteği de bulunuyor. Uzun vadede 6800/6800 XT gibi kartları dağıtacaktır. Aslında AMD tembelliği bıraksa çoktan bunu yapmıştı bile.
RX 6800 XT ile RTX 4060Ti'ın arasında kas gücü olarak çok fark var. RTX 4060 Ti FG kullansa bile RX 6800 XT tarafında da FSR var. Ben internette bulamadım RT kullanmadan RTX 4060 Ti'ın FG ile FSR kullanan RX 6800 XT'yi performans anlamında geçtiğini. Eğer siz bulursanız lütfen paylaşın. Merak ediyorum.
Yani genel olarak 8 GB'lık versiyonda aynı işi yapıyor diyorsunuz. Last of Us da 8 GB'lık versiyon Full ayarlarda aşım yaptığı görünüyor, kartım zarar görsün istemem.
CARNAGE-7500F oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.