RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Ray Tracing performansında zaten RTX kartlar büyük farkla önde. FG'ye karşı olarak AMD'nin de adım atacağını düşünüyorum şahsen.

Tabii atılacak. Ama bu teknolojileri adam akıllı ve native kalitesinde kullanmak için AMD'nin artık donanım desteği dönemine geçmesi lazım. FSR bile artık sırıtıyor DLSS'in yanında görüntü kalitesi bakımından.

AMD'nin bunları hala yapmamasındaki sebep konsollar yüzünden, kendileri de eski nesillere destek vermeye meraklı değiller ama Playstation ve XboX'ın kıçını kurtaracak donanım desteksiz gelişmelere ihtiyaçları var.

Bende en başta 3060 12 GB versiyonunu düşünüyordum biraz araştırma ile 4060ti 16 GB olmasını daha mantıklı buldum, tabiki daha önce de belirttim, baktığım videolardan kaynaklı bu sonuca vardım ve size sordum.

3060 12 GB çöp kartın teki gerçekçi olursak, ben 1 ay kullandım sattım. Ondan önce kullandığım 6600 XT 8 GB tokatlayıp geçiyordu oyunlarda. Kas gücü olmadıktan sonra VRAM önemsizdir.

Tabii atılacak. Ama bu teknolojileri adam akıllı ve native kalitesinde kullanmak için AMD'nin artık donanım desteği dönemine geçmesi lazım. FSR bile artık sırıtıyor DLSS'in yanında görüntü kalitesi bakımından.

AMD'nin bunları hala yapmamasındaki sebep konsollar yüzünden, kendileri de eski nesillere destek vermeye meraklı değiller ama Playstation ve XboX'ın kıçını kurtaracak donanım desteksiz gelişmelere ihtiyaçları var.

3060 12 GB çöp kartın teki gerçekçi olursak, ben 1 ay kullandım sattım. Ondan önce kullandığım 6600 XT 8 GB tokatlayıp geçiyordu oyunlarda. Kas gücü olmadıktan sonra VRAM önemsizdir.
Evet 3060 çok sönük kalıyor.

1080p de 144 Hz bir monitörüm var yani bunun üstünde bir FPS değerine hiç ihtiyacım yok. 100 FPS de akıcı ve göz alıcı bir oyun deneyimi bana çokça yeter bile.

Peki sizce bu sistem mi yoksa benim ilk sayfadaki attığım sistem mi ?
Screenshot_20230925-011107~2.png

Son düzenleme:
Bütçenizi 1500TL daha arttırın. O paraya 4070 DDR5 toplayalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı