RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

PC Gocası GoHot v3 de bakabilirsin, internette stok bulamadım. Bu fiyat bandına gelirse bedava ama stok bulabileceğini sanmıyorum.
1732466007541.png

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Hazır sistem bir kasa alacağım bu sistemi almayı düşünüyorum:https://www.itopya.com/kuark-friday...Lg4_NvZUkApvODCAQwC0wp48hDAOALGTHecfG5uNz-w1d
Daha iyi önerileriniz varsa ona yönelebilirim. 7700 XT daha iyi olabilir bu konuda çok bilgili değilim 29.000 TL bütçem var.

Kaçırılmayacak bir fiyat bence hem 4060ti 16gb versiyonu hem de 1tb ve bu fiyata
Düşünmeden alırdım

Kaçırılmayacak bir fiyat bence hem 4060ti 16gb versiyonu hem de 1tb ve bu fiyata
Düşünmeden alırdım
Sanırım yeni konulmuş siteye yoksa çoktan bitmişti stoğu

Sistem de ki SSD ve güç kaynağı bir tık düşük seviye ancak diğer parçalar gayet güzel. Fiyatı da fena değil. 2. Alternatif olarak bakılabilir.
Hocam attığın sistemi beğendim birini yükseltebilirim güç kaynağı sorun yaratır mı arkadaşlarada sordum gayet güzel sistem.

Hocam attığın sistemi beğendim birini yükseltebilirim güç kaynağı sorun yaratır mı arkadaşlarada sordum gayet güzel sistem.

Önerimi yineliyorum ürünün parçalarını teker teker alsanız 40k lirayı geçiyor. 26k liraya kaçırılmayacak fırsat . Sadece ekran kartını alsanız 20k zaten.

Önerimi yineliyorum ürünün parçalarını teker teker alsanız 40k lirayı geçiyor. 26k liraya kaçırılmayacak fırsat . Sadece ekran kartını alsanız 20k zaten.
Önerin için teşekkür ederim arkadaşım vatandan aldığı hazır sistemden şikayetçiydi.Bana da almamamı tavsiye etti diğer sistemi de beğendim performans açısından 7700 XT'nim daha iyi olduğunu düşünüyorum

@Ahmet473456
Güç kaynağı ile ilgili, ürünün resmi sitesinden şu bilgilere erişebildim, siz de bakabilirsiniz:

Verimlilik:

80+ (Plus) White Sertifikası:

%20 yükte en az %82 verimlilik,

%50 yükte en az %85 verimlilik,

%100 yükte en az %82 verimlilik sunar.

Koruma Özellikleri:

OVP (Over Voltage Protection): Aşırı voltaj koruması.

OCP (Over Current Protection): Aşırı akım koruması.

OPP (Over Power Protection): Aşırı güç koruması.

SCP (Short Circuit Protection): Kısa devre koruması.

SIP (Surge and Inrush Protection): Ani dalgalanmalara karşı koruma.

Yani fena değil gibi görünüyor aslında. İş görür bence.
Bütçeniz varsa sistem özelleştirme kısmından SSD'yi şu model ile değiştirdikten sonra alınabilir bence:

Son olarak, sistemi satın almaya karar vermeden önce diğer arkadaşlarında görüşünü almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Önerin için teşekkür ederim arkadaşım vatandan aldığı hazır sistemden şikayetçiydi.Bana da almamamı tavsiye etti diğer sistemi de beğendim performans açısından 7700 XT'nim daha iyi olduğunu düşünüyorum

3 kere sistem topladım vatandan hiç sorun yaşamadım tabii yine sizin kararınız iyi akşamlar dilerim.

@Ahmet473456
Güç kaynağı ile ilgili, ürünün resmi sitesinden şu bilgilere erişebildim, siz de bakabilirsiniz:

Verimlilik:

80+ (Plus) White Sertifikası:

%20 yükte en az %82 verimlilik,

%50 yükte en az %85 verimlilik,

%100 yükte en az %82 verimlilik sunar.

Koruma Özellikleri:

OVP (Over Voltage Protection): Aşırı voltaj koruması.

OCP (Over Current Protection): Aşırı akım koruması.

OPP (Over Power Protection): Aşırı güç koruması.

SCP (Short Circuit Protection): Kısa devre koruması.

SIP (Surge and Inrush Protection): Ani dalgalanmalara karşı koruma.

Yani fena değil gibi görünüyor aslında. İş görür bence.
Bütçeniz varsa sistem özelleştirme kısmından SSD'yi şu model ile değiştirdikten sonra alınabilir bence:

Son olarak, sistemi satın almaya karar vermeden önce diğer arkadaşlarında görüşünü almanızı öneririm.
Hocam sistemi bugün dediğiniz gibi 1TB yükselterek satın aldım pişman olmayacağımı umuyorum gelişmeleri tekrardan yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı