Ahmet473456
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Hazır sistem bir kasa alacağım bu sistemi almayı düşünüyorum:https://www.itopya.com/kuark-friday...Lg4_NvZUkApvODCAQwC0wp48hDAOALGTHecfG5uNz-w1d
Daha iyi önerileriniz varsa ona yönelebilirim. 7700 XT daha iyi olabilir bu konuda çok bilgili değilim 29.000 TL bütçem var.
Sanırım yeni konulmuş siteye yoksa çoktan bitmişti stoğuINTEL I5 12400F-H610M DDR5-RTX 4060 TI 16GB-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M DDR5-RTX 4060 TI 16GB-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kaçırılmayacak bir fiyat bence hem 4060ti 16gb versiyonu hem de 1tb ve bu fiyata
Düşünmeden alırdım
Hocam attığın sistemi beğendim birini yükseltebilirim güç kaynağı sorun yaratır mı arkadaşlarada sordum gayet güzel sistem.PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Sistem de ki SSD ve güç kaynağı bir tık düşük seviye ancak diğer parçalar gayet güzel. Fiyatı da fena değil. 2. Alternatif olarak bakılabilir.
Hocam attığın sistemi beğendim birini yükseltebilirim güç kaynağı sorun yaratır mı arkadaşlarada sordum gayet güzel sistem.
Önerimi yineliyorum ürünün parçalarını teker teker alsanız 40k lirayı geçiyor. 26k liraya kaçırılmayacak fırsat . Sadece ekran kartını alsanız 20k zaten.
Önerin için teşekkür ederim arkadaşım vatandan aldığı hazır sistemden şikayetçiydi.Bana da almamamı tavsiye etti diğer sistemi de beğendim performans açısından 7700 XT'nim daha iyi olduğunu düşünüyorumÖnerimi yineliyorum ürünün parçalarını teker teker alsanız 40k lirayı geçiyor. 26k liraya kaçırılmayacak fırsat . Sadece ekran kartını alsanız 20k zaten.
Önerin için teşekkür ederim arkadaşım vatandan aldığı hazır sistemden şikayetçiydi.Bana da almamamı tavsiye etti diğer sistemi de beğendim performans açısından 7700 XT'nim daha iyi olduğunu düşünüyorum
Hocam sistemi bugün dediğiniz gibi 1TB yükselterek satın aldım pişman olmayacağımı umuyorum gelişmeleri tekrardan yazarım.@Ahmet473456
Güç kaynağı ile ilgili, ürünün resmi sitesinden şu bilgilere erişebildim, siz de bakabilirsiniz:
MAXPRO III 600 Watt 80 PLUS®230V EU Standard Non-Modular Power Supply - Products - ENERMAX Technology Corporation
The MAXPRO III series is certified by 80 PLUS 230V EU, delivering up to 85% efficiency at 50% load, making it an energy-saving solution for most mainstream builwww.enermax.com
Verimlilik:
80+ (Plus) White Sertifikası:
%20 yükte en az %82 verimlilik,
%50 yükte en az %85 verimlilik,
%100 yükte en az %82 verimlilik sunar.
Koruma Özellikleri:
OVP (Over Voltage Protection): Aşırı voltaj koruması.
OCP (Over Current Protection): Aşırı akım koruması.
OPP (Over Power Protection): Aşırı güç koruması.
SCP (Short Circuit Protection): Kısa devre koruması.
SIP (Surge and Inrush Protection): Ani dalgalanmalara karşı koruma.
Yani fena değil gibi görünüyor aslında. İş görür bence.
Bütçeniz varsa sistem özelleştirme kısmından SSD'yi şu model ile değiştirdikten sonra alınabilir bence:
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
Daha düşük güç tüketimi ve daha az ısı sunarak sisteminizin performansını değerden ödün vermeden optimize eder. Günlük kullanım, oyun ve sistem yükseltmeleri için ideal, uygun fiyatlı bir depolama…www.gaming.gen.tr
Son olarak, sistemi satın almaya karar vermeden önce diğer arkadaşlarında görüşünü almanızı öneririm.