RTX 4060 Ti sistem için 13.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
10000-13000

Techklozzard

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni PC topladım monitör arayışındayım, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hocam bu modeli aldım ama fiyatı arttı sence yine de değer mi almaya?

Merhaba, elbette markanın tüm modellerini zan altında bırakmak istemem fakat 9-13k arası olan ASUS marka monitörlerin tümünden uzak durmalısın..
Önerim ise, çılgınlarca araştırmalarım ve açtığım konulardan edindiğim bilgilerin, tavsiyelerin sonucunda benim de henüz sipariş etmiş olduğum Dell Alienware AW2724DM modelidir.

Merhaba hocam çok doğru dediniz ASUS marka monitörlerde genellikle şikayet oluyor diyorlar o ayrı bir yere gösterdiğiniz model iyi gibi ama 27 inc almayı düşünmüyorum 1080p de piksel dağılımı 25 inch sonrası kötüleşiyormuş diye duydum.

Gerek yok bence profesyonel oynamıyorsan.

Profesyonel değilim ama bayağı tryhard denilebilir peak rank immo3

4060 Ti alıyorsanız oyunlarınızı 1080p değil 2k oynamalısınız, çünkü 4060 Ti 1080p'ye değil 2k'ya hizmet ediyor, 2k kartlar ve oyunlar içinse en uygun inç 27 inçtir. Ne oynadığınızı bilmiyorum fakat AAA kalite hikaye oyunları oynuyorsanız yenileme hızı olarak ise 140 ila 170'lik monitörler tercih edebilirsiniz. Çünkü 4060 Ti ile üstü kareler elde etmek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…