RTX 4060 Ti sistem için 13.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
10000-13000
Almaya değer.

Hocam ben modeli aldım sonra iade ettim çok fazla ışık sızması vardı diye sonradan yine alıcaktım 1 hafta geçti fiyatı oldu sana 13k o yüzden çekiniyorum biraz şuan

Almaya değer.

aldığımda 8.500 dü çok iyiydi de

360 HZ alacaksaniz BenQ degilse hic almayin hocam, gercekten diger modellerin 240 modeli ile 360 modeli arasinda fark yok Asus vesaire.
Allah allah nasıl yani biraz açıklama imkanın var mı hocam?

BenQ haric cogu modelin 360Hz teknolojisi sorunlu hocam. Ghosting oluyor adamlarin 360Hz'si. Kaymak gibi akan tek model Zowie'ler su anlik.

Buna Dell'in Alienware'leri de dahil mi?

Ve şu an BenQ'nun 240Hz bir modelini gördüm internette 12.500TL'ye TN panel olduğu için almaya pek gözüm ısırmıyor bununla ilgili biraz aydınlatabilir misin beni hocam?

Buna Dell'in Alienware'leri de dahil mi?

Ve şu an BenQ'nun 240Hz bir modelini gördüm internette 12.500TL'ye TN panel olduğu için almaya pek gözüm ısırmıyor bununla ilgili biraz aydınlatabilir misin beni hocam?
TN panel hocam oyunlar icin cok fark yok hatta daha avantajli ama uzun uzun dizi / film izlenmez. Izlenir de alismak uzun surer IPS'den gececekseniz. Gercekten tryhard oynayacaksaniz TN alin, arada bir giriyorsaniz diger modellerin ghosting olan IPS panellerini alabilirsiniz. Ghosting dedigime bakmayin neredeyse anlasilamiyor ama ben takinli oldugum icin uyarayim dedim.

2K ile işim yok hocam ama sağolun öneriniz için

TN panel hocam oyunlar icin cok fark yok hatta daha avantajli ama uzun uzun dizi / film izlenmez. Izlenir de alismak uzun surer IPS'den gececekseniz. Gercekten tryhard oynayacaksaniz TN alin, arada bir giriyorsaniz diger modellerin ghosting olan IPS panellerini alabilirsiniz. Ghosting dedigime bakmayin neredeyse anlasilamiyor ama ben takinli oldugum icin uyarayim dedim.
Sizin kullandığınız monitör nedir hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı