RTX 4060 Ti sistem için 2000 TL'ye bütçe dostu kasa önerisi

Bütçe
2000

GazzeliAtalayq

Hectopat
Ekran kart: ASUS Dual 4060 Ti.
Anakart: ASUS ROG Z790-F Gaming Wi-Fi ll.
İşlemci: i9 12900K.
Sıvı soğutma: MSI MEG CoreLiquid S360 AiO CPU soğutma.

Sıvı soğutmanında sığacağı en fazla 2000₺ bütçeye hangi kasayı önerirsiniz?

Bu bütçe dahilinde:

Bütçe artarsa:

Ekran kart: ASUS Dual 4060 Ti.
Anakart: ASUS ROG Z790-F Gaming Wi-Fi ll.
İşlemci: i9 12900K.
Sıvı soğutma: MSI MEG CoreLiquid S360 AiO CPU soğutma.

Sıvı soğutmanında sığacağı en fazla 2000₺ bütçeye hangi kasayı önerirsiniz?
Harici olarak psu'nuz varsa mesh olan tüm kasalar hemen hemen ayrı görevi görecektir, bütçe artarsa önerim bu kasadır şık ve markalı olduğu için. İlanda 3 fan ile geldiği belirtilmiş, arkaya ucuza fan alabilir veya öne 2 arkaya 1 şeklinde dağıtabilirsiniz (önermem). Bütçenize uygun link atmadım çünkü kendiniz bulabilirsiniz şahsen ventonun mesh bir kasasını kullanıyorum dereceler de çok iyi ancak hazır sistem olarak almasaydım kesinlikle linkteki kıvamda bir şey alırdım sonuçta içersinde ne olursa olsun siz dışını görüyorsunuz :) Demem o ki bütçe kısıtlıysa istediğiniz kasayı alın, üzmez ancak enetebiliyorsanız görsel açıdan yakışıklı bir kasa alın.

Kusura bakmayın 360 sıvı soğutmayı yeni gördüm, attığım kasa 240 destekliyor diye hatırlıyorum. Attığım kasayı almayınız.

Ekstra not: Sıvı soğutmayı ön panele bağlayıp 3 fanı yukarı ve arkaya (iki yukarı bir arkaya) takabilirsiniz sanırım ama işin detaylarını (ne derece verimli ve sağlıklı olur vs.) bilmiyorum.

Harici olarak psu'nuz varsa mesh olan tüm kasalar hemen hemen ayrı görevi görecektir, bütçe artarsa önerim bu kasadır şık ve markalı olduğu için. İlanda 3 fan ile geldiği belirtilmiş, arkaya ucuza fan alabilir veya öne 2 arkaya 1 şeklinde dağıtabilirsiniz (önermem). Bütçenize uygun link atmadım çünkü kendiniz bulabilirsiniz şahsen ventonun mesh bir kasasını kullanıyorum dereceler de çok iyi ancak hazır sistem olarak almasaydım kesinlikle linkteki kıvamda bir şey alırdım sonuçta içersinde ne olursa olsun siz dışını görüyorsunuz :) Demem o ki bütçe kısıtlıysa istediğiniz kasayı alın, üzmez ancak enetebiliyorsanız görsel açıdan yakışıklı bir kasa alın.

Kusura bakmayın 360 sıvı soğutmayı yeni gördüm, attığım kasa 240 destekliyor diye hatırlıyorum. Attığım kasayı almayınız.

Ekstra not: Sıvı soğutmayı ön panele bağlayıp 3 fanı yukarı ve arkaya (iki yukarı bir arkaya) takabilirsiniz sanırım ama işin detaylarını (ne derece verimli ve sağlıklı olur vs.) bilmiyorum.
Teşekkür ediyorum yorum için. Daha önce attığınız kasanın önüne 360mm radyatör koyup kullandım. Ama görsel çok güzel durmuyor. Bir de üste takılan 2 fan önce takılan kadar verimli olmuyor.
Bu bütçe dahilinde:

Bütçe artarsa:

iki ürünüde beğendim. Raijintek için bütçe uygun olursa tercih edeceğim. Değişiklik olmazsa zoko alacağım gibi. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı