RTX 4060 Ti sistem kaça satılır?

kyyra

Centipat
Daha fazla  
Bende ASUS 4060 Ti R5 5600 X 1TB M.2 SSD ve lüks ekipmanlar var. Sistem bir iki aylık. Kutuları garantileri her şeyi duruyor. Sıfırdan farksız. Ne kadara gider?

Bende ASUS 4060 Ti R5 5600 X 1TB M.2 SSD ve lüks ekipmanlar var. Sistem bir iki aylık. Kutuları garantileri her şeyi duruyor. Sıfırdan farksız. Ne kadara gider?

Hiçbir şey belirtmemissin SSD markası RAM model marka kaç GB anakart model marka ekipman model marka hepsini söylemen lazım böyle bir fiyat verilmez.

Hemen yazayım vaktim kısıtlı olduğu için yazamadım SSD Kingston marka 1TB 3500 okuma 2500 yazma.
RAM XPG'nin 16 GB DDR4 3200MHz.
Anakart ASUS B450M K2.
Ekran kartı ASUS RTX 4060 Ti 8 GB Dual OC.
İşlemci R5 5600.
Monitor ASUS TUF VG24VQE 165Hz 23.6 inch.

Sistem eline nasıl geçti? 1-2 aylık demişsin ama ne zaman ne kadara alındığını da söylemen lazım.

Sistem toplam 31 K'ya mal oldu. Şubat sonlarında almıştım. Derslerimden dolayı hiç bakamıyorum.

Hemen yazayım vaktim kısıtlı olduğu için yazamadım SSD Kingston marka 1TB 3500 okuma 2500 yazma.
RAM XPG'nin 16 GB DDR4 3200MHz.
Anakart ASUS B450M K2.
Ekran kartı ASUS RTX 4060 Ti 8 GB Dual OC.
İşlemci R5 5600.
Monitor ASUS TUF VG24VQE 165Hz 23.6 inch.

Sistem toplam 31 K'ya mal oldu. Şubat sonlarında almıştım. Derslerimden dolayı hiç bakamıyorum.

Hangi ilde oturuyorsunuz? İşlemci 5600 mü 5600X mi?

Hiçbir şey belirtmemissin SSD markası RAM model marka kaç GB anakart model marka ekipman model marka hepsini söylemen lazım böyle bir fiyat verilmez.
Düzenli olarak her ay cumartesi temizlerim zaten sıfır ayarında bilgisayar üniversiteye gideceğim için satıyorum hiç kullanma şansım olmadı tüm ürünlern kutusu mevcut.
Hangi ilde oturuyorsunuz? İşlemci 5600 mü 5600X mi?
Elazığ da oturuyorum.5600x.

Aldığın fiyattan satabilirsin 2 aylık tertemiz garantili sistem diye zaten 5 aylık alım gücü düşüşü aynı hesaba getirecek. Lakin monitörü de bir satman lazım ayrı değil.

Aldığın fiyattan satabilirsin 2 aylık tertemiz garantili sistem diye zaten 5 aylık alım gücü düşüşü aynı hesaba getirecek. Lakin monitörü de bir satman lazım ayrı değil.
Evet.Piyasasına baktım da çok pahalı söylüyorlar dı bende ilana monitorüyle koyarım. Çok teşekkür ederim tavsiyen için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı