RTX 4060 Ti sistem mi RX 6750 XT sistem mi?

qwerty262636

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bir konu hakkında kararsız kaldım. Sizlere danışmak istedim. Fanboyluk yapmayanlar yardım ederse sevinirim. Üstteki sistemi mi yoksa alttaki sistemi mi tercih etmeliyim? Yani RTX 4060 Ti mi yoksa RX 6750 XT mi? Sistemi oyun oynamak için alacağım. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum ve sistemi 1080p yüksek Hz'de kullanacağım (310 Hz). Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6750XT'nin iyi olduğu 2 nokta var.
1- 4060Ti 8GB VRAM mevcut iken, Radeon 12GB VRAM'e sahip
2- 4060Ti 128Bit veri yolu mevcut iken, Radeon 192Bit veri yolu ile geliyor

4060Ti Performans ve az güç istemesiyle daha önde ve DLSS teknolojiside çok iyi.

Performans ve az güç çeksin istiyorsan 4060Ti
İleriye dönük olsun diyorsan RX6750XT

Versus sitesi yasaklı değilse oradan karşılaştırıp teknik verilere bakabilirsin. Kendine en uygun sistemi belirleyebilirsin.

İyi günler arkadaşlar. Bir konu hakkında kararsız kaldım. Sizlere danışmak istedim. Fanboyluk yapmayanlar yardım ederse sevinirim. Üstteki sistemi mi yoksa alttaki sistemi mi tercih etmeliyim? Yani RTX 4060 Ti mi yoksa RX 6750 XT mi? Sistemi oyun oynamak için alacağım. Çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum ve sistemi 1080p yüksek Hz'de kullanacağım (310 Hz). Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Hocam fikir vermek haddime değil ama 2 sisteme de baktığımda Radeon olan sistem de baya eksikler var. Nvidia olan tarafta da eksikler var. Bu fiyatlara çok daha iyi sistem çıkar. MSI ekran kartı almanızı pek tavsiye etmem. Eğer ki ben bu iki sistemden birini alacam diyecekseniz. Nvidia tarafını seçin. Galax'da 2 yıl birebir değişim veriyor. Ama 7500F de soğutucu yok bilginiz olsun. Acizane tavsiyem bence sistem önerisi konusu açıp sistem önerisi yapalım size

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı