RTX 4060 Ti sistem Valorant'ta kasma ve siyah ekran

CrinsonDamge

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben anlamadım gitti Windows 11 kullanıyorum her şeyi denedim olmuyor. sorun Vanguard'da buyuk ihtimal cunku onu silip yukledigimde cozuluyor ama tekrar ediyor. Acaba islemci ile alakası olabilir mi?

İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F
Ekran kartı: GeForce 4060 Ti
Anakart: Prime A620M-K

Usta bence kasma ve siyah ekran sistemin için çok kötü sorun vanguardsa bunu anakartın BIOS'undan halledebilirsin eğer sorun bu değilse virüs yemişsin islemcin yeterli kasması çok saçma bence kullandığın uygulamalar ya da RAM'in düşük olabilir yazmamısşın ama sen en iyisi Malwarebytes ile bir tarama yap bir şey çıkmazsa tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım sıkıntı vanguarddaysa bende yaşadım seninkine benzer yardımcı olmaya çalışacağım dediğim gibi iyi akşamlar (bir de anakart biraz düşük kalmış sisteme göre bence onunla alakası var mı bilemem ama)

Usta bence kasma ve siyah ekran sistemin için çok kötü sorun vanguardsa bunu anakartın BIOS'undan halledebilirsin eğer sorun bu değilse virüs yemişsin islemcin yeterli kasması çok saçma bence kullandığın uygulamalar ya da RAM'in düşük olabilir yazmamısşın ama sen en iyisi Malwarebytes ile bir tarama yap bir şey çıkmazsa tekrar yaz yardımcı olmaya çalışırım sıkıntı vanguarddaysa bende yaşadım seninkine benzer yardımcı olmaya çalışacağım dediğim gibi iyi akşamlar (bir de anakart biraz düşük kalmış sisteme göre bence onunla alakası var mı bilemem ama)

Virus taramasında bir şey yok ama Torrent yemis olabilirim birkaç tane crack indirmistim BIOS Vanguard nasıl halledilio RAM'im 16 GB bir de virus yediysem format mı atmalıyım.

Yarında cevap yazabilirsin sorun değil yaz yeter ki kaç aydır ugrasıom vallahi sıkıldım

Cevap vercek ?

@AlperenF1

@AlperenF1 nerdesin reis

Son düzenleme:
Virus taramasında bir şey yok ama Torrent yemis olabilirim birkaç tane crack indirmistim BIOS Vanguard nasıl halledilio RAM'im 16 GB bir de virus yediysem format mı atmalıyım.

Yarında cevap yazabilirsin sorun değil yaz yeter ki kaç aydır ugrasıom vallahi sıkıldım.

Cevap verecek?

@AlperenF1

@AlperenF1 nerdesin reis.

Reis biraz daha farklı o zaman sorunlarımız YouTube'da BIOS ile alakalı çok video bulabilirsin ekstra format at bence önemli dosyaları flash belleğe atıp. Öbür türlü sisteminde eski olduğundan kaldıramayabilir virüsü daha büyük sıkıntıya yol açmasın. Bir de BIOS konusunda aslında aynı olabilir aldığın hatayı bana söyler misin formattan önce bir de bundan sonra asla crack indirme her türlü virüs bulaşıyor imkanı yok kaçamazsın ama sen bilirsin bana hatanın adını ver biliyorsam, hakkında bir şey söyleyeyim uygula bilmiyorsam sende çözemediysen format at dediğim gibi iyi günler.

Reis biraz daha farklı o zaman sorunlarımız YouTube'da BIOS ile alakalı çok video bulabilirsin ekstra format at bence önemli dosyaları flash belleğe atıp. Öbür türlü sisteminde eski olduğundan kaldıramayabilir virüsü daha büyük sıkıntıya yol açmasın. Bir de BIOS konusunda aslında aynı olabilir aldığın hatayı bana söyler misin formattan önce bir de bundan sonra asla crack indirme her türlü virüs bulaşıyor imkanı yok kaçamazsın ama sen bilirsin bana hatanın adını ver biliyorsam, hakkında bir şey söyleyeyim uygula bilmiyorsam sende çözemediysen format at dediğim gibi iyi günler.
Format attım ve düzeldi ama şimdide oyunda bilgisayarın klavyesi takılı kalıo onu nasıl cözebilirim w ya basıyorum bazen basılı kalıo bazende bastıgım tuşlarüı oyun geç algılio @AlperenF1

Reis biraz daha farklı o zaman sorunlarımız YouTube'da BIOS ile alakalı çok video bulabilirsin ekstra format at bence önemli dosyaları flash belleğe atıp. Öbür türlü sisteminde eski olduğundan kaldıramayabilir virüsü daha büyük sıkıntıya yol açmasın. Bir de BIOS konusunda aslında aynı olabilir aldığın hatayı bana söyler misin formattan önce bir de bundan sonra asla crack indirme her türlü virü.

Format attım ve düzeldi ama şimdi de oyunda bilgisayarın klavyesi takılı kalıo onu nasıl cözebilirim W ya basıyorum bazen basılı kalıo bazen de bastıgım tuşlarüı oyun geç algılio @AlperenF1

O muhtemelen klavye ile alakalı ayarlardan klavye ayarları sekmesinden yapışkan tuşları falan kapat yine düzelmezse bir yeni başlık açarsın kullanıcılarda yardım edemesse tokat falan at klavyeye yavaşça, tak çıkar yap oda olmazsa değiştir klavyeyi bozulmuş demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı