Mashe
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 32GB 3200Mhz
- Ekran kartı
- RTX 4060 Ti
- İşlemci
- i5-13400F
Merhaba bilgisayar özelliklerim belirtildiği gibi olsa da CS2'de çok düşük FPS alıyorum. Vertigo gibi maplerde 100 - 120'lere kadar düşüyor. Bu iş beni çok rahatsız etmeye başladı. Ekran kartı ayarlarımı da yaptım ama yine de olmuyor başlangıç seçenekleride aynı (CS için) CS2'de tüm ayarlarım düşükte.
CS için başlatma seçeneklerim:
-D3D9ex -no-browser -nohltv -nopreload +mat_queue_mode 2 -nojoy -softparticlesdefaultoff +violence_hblood 0 +r_drawparticles 0 +mat_disable_fancy_blending 1 -forcenovsync +r_dynamic 0 -limitvsconst +cl_forcepreload 1 -Threads 11 -forcenovsync
Bilgisayarım masaüstü. Sıcaklık değerlerim oldukça iyi yük altındayken bile ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 40 50 dereceyi geçmiyor.
CS için başlatma seçeneklerim:
-D3D9ex -no-browser -nohltv -nopreload +mat_queue_mode 2 -nojoy -softparticlesdefaultoff +violence_hblood 0 +r_drawparticles 0 +mat_disable_fancy_blending 1 -forcenovsync +r_dynamic 0 -limitvsconst +cl_forcepreload 1 -Threads 11 -forcenovsync
Bilgisayarım masaüstü. Sıcaklık değerlerim oldukça iyi yük altındayken bile ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 40 50 dereceyi geçmiyor.