RTX 4060 Ti sistemde CS2 100-120 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Mashe

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32GB 3200Mhz
Ekran kartı
RTX 4060 Ti
İşlemci
i5-13400F
Merhaba bilgisayar özelliklerim belirtildiği gibi olsa da CS2'de çok düşük FPS alıyorum. Vertigo gibi maplerde 100 - 120'lere kadar düşüyor. Bu iş beni çok rahatsız etmeye başladı. Ekran kartı ayarlarımı da yaptım ama yine de olmuyor başlangıç seçenekleride aynı (CS için) CS2'de tüm ayarlarım düşükte.

CS için başlatma seçeneklerim:

-D3D9ex -no-browser -nohltv -nopreload +mat_queue_mode 2 -nojoy -softparticlesdefaultoff +violence_hblood 0 +r_drawparticles 0 +mat_disable_fancy_blending 1 -forcenovsync +r_dynamic 0 -limitvsconst +cl_forcepreload 1 -Threads 11 -forcenovsync

Bilgisayarım masaüstü. Sıcaklık değerlerim oldukça iyi yük altındayken bile ekran kartı ve işlemci sıcaklığı 40 50 dereceyi geçmiyor.

Oyununu ayrı işlemcisini ayrı ekran kartını ayrı düşüneyim! Açıklaması olamaz bunun. Ayarları düşürsem bile 4060 Ti i5 13400F ile dandik bir performans alıyorum koca forumda da düzgün bir çözüm yok

Bilgisayarımı Windows 11'den Windows 10'a geçirdim ve AtlasOS kurdum. Şu an 200 250 FPS arası alıyorum yine de düşük geliyor çünkü monitörüm 380Hz. Bu FPS'i hala nasıl yükseltebilirim diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı