RTX 4060 Ti sistemde disk kullanımı aniden artıyor

babapiro254

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
TwinMOS SSD 1TB
Ekran kartı
16GB GeForce RTX 4060 Ti
Anakart
ASUS PRIME B450M-K II
İşlemci
AMD Ryzen 7 5700X
Resimdeki gibi disk kullanımı gereksiz yere artıyor ister oyunda ister masaüstünde, ve bu da ani donmalara, kasmalara neden oluyor. Sistemim: Dragos DRx7014 Ryzen 7 5700X 32GB Ram 1TB NVMe 16GB RTX4060Ti 27 İnç 240Hz Curved Oyuncu Bilgisayarı | Atom Bilişim bu sistemi daha 2 3 ay önce aldım ilk haftalarda sorun yoktu ama ondan sonra kasmalara donmalara başladı. Çok forum gezdim bir sürü videoya baktım ama sorunumu çözemedim bilgisayarım iyi olmasına ve yeni olmasına rağmen disk 100 olmasını anlayamıyorum. Format attım düzelmedi bazı forumlarda sorunun GeForce Experience'da olduğunu söylediler sürümünü geriye aldım ama yine düzelmedi. Belki bir ihtimal düzelir diye Windows 11'e aldım olmadı. Tüm sürücülerim güncel hiçbir sorun yok bu sorunun dışında, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-21_211700272.png
    69,9 KB · Görüntüleme: 70
  • resim_2024-08-21_212931501.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 68
Ya kardeşim tamam siz biliyorsunuz kullanın Windows'u sonra yiyin RAT'ları konuşun tamam mı bilgisayarınıza mor maymun virüsü girsin.

Ne trollu sizde de baslar yakında sıkıntılar merak etmeyin
Evet attığım fotoğraftaki bilgisayar 1.5 yıldır hayvan gibi AE, VS, UE projeleri çalıştırdı hâla sorun çıkmadı neden? (Windows 10 kullandığım için(!))

İnanmadın mı
Dostum ben uzun süredir bilgisayar sağlığı ve performansı üzerine araştırmalar yapıyorum.
Yani bir bilgisayarın asıl kullanılması gerektiği gibi kullanıyorum. Bundan dolayı bende Yok CPU %100 yok DİSK %100 yok o şu yok bu falan öyle konular bende olmuyor.

Oyun oynarken de mi CPU %100 olmuyor.

Reis arada bana da geçirmissinde canın sağ olsun.

Konu Windows 11 olunca işler değişir. Kaldıki hayvan gibi şeyler açık bende ama canavar gibi bilgisayarım. Birde Ram miktarını atar mısın?

Oyun oynarken de mi CPU %100 olmuyor.
GPU'ya yük binerse CPU çok da darlamaz kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…