Windows disk kullanımı %100

HelixTR63

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Laptopumu açar açmaz disk kullanımı %100 de kalıyor. Hiçbir işlem yapmadığımda %1-%20 arasında değişip duruyor ama en basitinden Chrome bile açsam %100 sabit kalıyor. Yeni HDD aldım yine fayda etmedi, Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayara format attım tertemiz şu an sistemim, forumlarda bulunan birçok yöntemi denedim. Windows Search gibi birçok özelliği devre dışı bıraktım biraz da olsa hıza etki etti fakat yine de ne açarsam açayım HDD %100 disk kullanıyor. Arada CPU da artıyor ama çok yüksek oranda değil. Yardımlarınızı bekliyorum, Google de bulunan Windows Search gibi şeyleri devre dışı bırakmaktan farklı önerilerde bulunacak var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20220426_201951.jpg
    IMG_20220426_201951.jpg
    345,7 KB · Görüntüleme: 47
Çözüldü, Driver Booster ile güncelleme yaptım hiçbir sorun kalmadı. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Modlu Windows kesinlikle önermem resmi dağıtım değil ayrıca SSD almadan düzelmez HDD yaşlanmışdır.

HDD sıfır aldım fakat sorun driverden kaynaklıymış. Güncel HDD driverini Driver Booster 9.3 programı ile yükledim sorun kalktı. Ek olarak SSD aldım çok daha iyi oldu.

Çözüldü, Driver Booster ile güncelleme yaptım hiçbir sorun kalmadı. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

HDD sıfır aldım fakat sorun driverden kaynaklıymış. Güncel HDD driverini Driver Booster 9.3 programı ile yükledim sorun kalktı. Ek olarak SSD aldım çok daha iyi oldu.

Driver Booster zararlı program temizlenmesi gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı