RTX 4060 Ti sistemde FPS droplanıyor

ghostrider8

Picopat
Daha fazla  
RTX 4060 Ti.
32 GB DDR4 RAM.
1 TB M.2 SSD.
i5 12400.
Bu sistem bazı oyunlarda FPS düşmesi yiyor. baştan söyleyeyim driver güncellemelerin hepsi en son sürüm ve format atamam çünkü antivirüs programı kurulu ve silinirse üyelik gidiyor.

Hayırlı geceler diliyorum
İyi geceler hocam

İyi geceler hocam
Hocam Spiderman Miles morales ultra ayarlarda 30 dk da 55 derece gösteriyor

İyi geceler hocam

Ve hocam bence sıcaklıkla alakası yok şuan en fazla 63 ü gördü ve oyun FPS düşünce sıcaklıklar 55 civarı bir şeydi oyun içi optimizasyon sorunu olabilir mi

Hocam bakicanmi artık

Hocam hadi artık

Son düzenleme:
İyi geceler hocam

Ve hocam bence sıcaklıkla alakası yok şuan en fazla 63 ü gördü ve oyun FPS düşünce sıcaklıklar 55 civarı bir şeydi oyun içi optimizasyon sorunu olabilir mi

Hocam bakicanmi artık

Hocam hadi artık
Hocam sabah gördüm attığınızda ama yani garip ne diyeceğimi bilemedim

Merhaba sistemimde sıkıntı var şöyle anlatayım işlemcim i7 7700K ekran kartım GTX 1060 3 GB tek fanlı oyunlarda çok kötü FPS alıyordum özellikle Rus'ta Media markete gittim durumu anlattım işlemcin iyi ekran kartı alman lazım dediler Intel'in ekran kartını önerdiler Arc 750 bende aldım performansta hiç değişiklik olmadı FPS sorunum devam ediyor ne yapmam lazım bilgim yok durumu anlattım FPS aynı dedim iade talep ettim almadılar oyunda sürekli FPS düşmesi yiyorum oyun oynanmıyor mağdurum DDR4 2400 MHz RAM'larım 16 GB teşekkürler

Sistemim.
İşlemci i7 7700K.
GTX 1060 3 GB eskisi.
Yeni aldığım ekran kartım ARC750 Intel.
RAM DDR4 2400 MHz 16 GB.
Anakartım Gaming Pro Carbon MS-7A64

Dosya Ekleri

• buuu.jpg
    buuu.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 13

Technopat Haberler

Geri