Çözüldü RTX 4060 Ti sistemde GTA 5 grafik ayarları nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babavizyon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetten birkaç ayar denedim FPS'im 187 sabit fakat takılmalar çok oluyor. Ayarı nasıl yapmam lazım?
İşlemci: Ryzen 5 7600.
Ekran kartı: Gigabyte RTX4060 Ti 16 GB OC Edition.

GTA 5 yüksek FPS de sorun çıkaran bir oyun. Yenileme hızı ile olayın alakası yok. Yüksek FPS aldığı takdirde V-Sync açması işe yaramayacak.

Hocam nasıl bir alakası yok.
V-Sync = FPS
Alakası yoksa VSYNC önerenler doğrultusunda kullanıcının sorunu nasıl çözüldü?
Ben ayrıca kullanıcının sorununda değilim. Sizin sorununuzdayım. Adamın ekranını bilmeden neden 60'ı önerdiğinizi anlamadım.

Hocam nasıl bir alakası yok.
V-Sync = FPS.
Alakası yoksa V-Sync önerenler doğrultusunda kullanıcının sorunu nasıl çözüldü?

Demek istediğimi anlamıyorsun hocam. 240 Hz monitörü varsa ve V-Sync açıp 240 FPS almaya devam ederse FPS yine yüksek olduğu için yine takılma olacak. Takılma olmaması için daha düşük FPS alması gerekir.

Demek istediğimi anlamıyorsun hocam. 240 Hz monitörü varsa ve V-Sync açıp 240 FPS almaya devam ederse FPS yine yüksek olduğu için yine takılma olacak. Takılma olmaması için daha düşük FPS alması gerekir.
Hocam V-Sync açıp yenileme hızını 120 civarına çekip de sorunu çözebilir. 60 FPS ile sınırlamasına gerek yok.

Hocam bu açıklama tamam bunu anlıyorum.
Senin neden 60 dediğine takıldım ben.

@fordest hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum.Valorantda grafik ayarlarını yaptım fakat ekran bölünüyor ve göz yoruyor takılma gibi değil ama ekranin üstü sonra geliyor.Ne yapmam lazım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı