RTX 4060 Ti sistemde RDR 2'de kalite Ultra'da kötü görünüyor

İşletim sistemi
Windows 11

ArdaTzgr

Hectopat
RAM
32 GB
Ekran kartı
4060 Ti
İşlemci
R5 5600X
Merhaba RDR 2 indirdim ve oynamaya başladım oyundaki bütün ayarlarım Ultra'da fakat yine gözüme kalitesiz geliyor, videolar izlediğimde cok daha kaliteli gözüküyor araştırmaya başladım cözünürlük 5/4 yaptım 27 keskinlik yaptım fakat yine sorun aynı. DLSS kapalı ve MSAA da kapalı cözünürlüğüm 1080p, yardımcı olursanız sevinirim.

Fotoğrafta net olarak gözüküyor ama oyunda böyle gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 1174180_50.jpg
    1174180_50.jpg
    634,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Kanka harbimi bende 4060 almayı düşünüyordumda belki sana öyle geliyordur fotoğrafta baktım öyle gözükmüyor bazen çok oynadığımda bende de öyle gözüküyordu ama yine de nedeneri söyleyeyim kanka çok oynadığın için olabilir belki kendini dinlendir gözlerini falan ya da hareket ettirirken böyle pixel çıkıyorsa monitor Hz düşük olabilir Hz yükselt veya monitörde sorun olabilir bir de V-Sync diye bir şey var monitorün hzsine göre FPS ayarlıyor ve hareket etirince çıkan pixeller gidiyor diyebileceklerim bu kadar.

Kanka harbimi bende 4060 almayı düşünüyordumda belki sana öyle geliyordur fotoğrafta baktım öyle gözükmüyor bazen çok oynadığımda bende de öyle gözüküyordu ama yine de nedeneri söyleyeyim kanka çok oynadığın için olabilir belki kendini dinlendir gözlerini falan ya da hareket ettirirken böyle pixel çıkıyorsa monitor Hz düşük olabilir Hz yükselt veya monitörde sorun olabilir bir de V-Sync diye bir şey var monitorün hzsine göre FPS ayarlıyor ve hareket etirince çıkan pixeller gidiyor diyebileceklerim bu kadar.

Kanka bu sorunu RDR de değil dün GTA V de oynadım uzaklar bulanık gözüküyor sadece Rockstar oyunlarında böyle.

Hee bende de GTAV da uzaklar bulanık gözüktüğü olmuştu bir de şöyle bir şey vardı Minecraft oynarsan bilirsin hani Minecraft da alan görüş uzaklığı var ya bazı oyunlarda da o var bazen oyuncuya bırakırlar bazen kendileri ayarlarlar bu görüş uzaklığı mesela sen Ultra çalıştır dedin diyelim uzak alan görüş mesafesi 47 yse 47'ye kadar Ultra gözükebilir ben pek bilmem benim bildiklerim bu sana kalmış pek bir şey önermek istemiyorum çünkü ustası değilim seni yanlış yönlendirmek istemem ama YouTube'dan bir bak ya da GPT'ye sor derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı