Çözüldü RTX 4060 Ti sistemden görüntü alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşıma yeni bir sistem topladık.
Sistem.
MSI MAG750 750W 80+ PSU.
ASRock Z790 G4 lıgthıng anakart.
Kingston 32 GB RAM.
RTX 4060 Ti ekran kartı.
1TB Samsung M.2 SSD.
Gamepower Warcry kasa.
Şimdi gelelim probleme kasayı topladım herhangi bir sorun yok. Ekran kartını monitöre bağlayınca görüntü alamıyorum.
Ama onboard girişe takınca görüntü geliyor nerede hata yapmış olabilirim?
Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun.

Çözüm
Tamam cevaplarınız için teşekkürler kontrol edip dönüş yapacağım.

Tekrardan merhaba arkadaşlar sorunu çözdüm yanlış porta takılmış ekran kartı PCI-e X16 portuna takarak sorunu çözdüm yardımlarınız için teşekkürler.
Ekran kartı güç bağlantıarını yaptınız mı?

Evet PCI-e yazan kabloyu ekran kartına bağladım başka bir güç çıkışı bulunmuyor.

Eğer bağlantıları doğru yaptığınızdan emin olursanız BIOS ayarlarınızı kontrol edin sonrasında sürücülerinizi yenileyin.

Sürücüleri yenileme kısmını anlamadım daha Windows kurulu değil onun dışında BIOS ayarlarından nereyi kontrol edeceğim?

Evet PCI-e yazan kabloyu ekran kartına bağladım başka bir güç çıkışı bulunmuyor.

Sürücüleri yenileme kısmını anlamadım daha Windows kurulu değil onun dışında BIOS ayarlarından nereyi kontrol edeceğim?

BIOS'a girdiğinizde Advanced bölümünde primary Graphics adapter diye ayarlar olmalı orada "PCI Express" veya "peg" seçeneği bulunuyor.

Sürücüleri yüklemek için öncelikle onboard ile görüntü alın ve Windows kurun.

Bunları yaptığınızda hâla bilgisayarınız ekran kartını görmüyor ise o zaman ekran kartında ya da anakartta sorun vardır. Eğer mümkünse ekran kartını başka bir bilgisayarda test edin.

Tamam cevaplarınız için teşekkürler kontrol edip dönüş yapacağım.

Tekrardan merhaba arkadaşlar sorunu çözdüm yanlış porta takılmış ekran kartı PCI-e X16 portuna takarak sorunu çözdüm yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı