RTX 4060 Ti sisteme upgrade önerisi

• Konuyu başlatan rtu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.306
Anakartın 5700X ile uyumlu. Gigabyte'ın kendi sitesinden bakabilirsin PC Part picker yerine. BIOS güncellemen gerekli eğer sürümün eskiyse.
Dostum o zaman ana kart değiştirmeden

İşlemci : Ryzen 7 5700x

Ekran Kartı : RTX 4060 (önerebileceğin varsa olur sonuçta çok yüksek performans oyun oynamıyormuşum)

Ram : 3600 desteklemediği için değiştirmedim Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0

SSD : Samsung MZ-V7S1t0bw 970 EVO Plus nvme® M.2 SSD, 1TB.

Bu yükseltmeler ile oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım?

Şimdiden teşekkür ederim herkese

Dostum o zaman anakart değiştirmeden.

İşlemci: Ryzen 7 5700X.

Ekran kartı: RTX 4060 (önerebileceğin varsa olur sonuçta çok yüksek performans oyun oynamıyormuşum)

RAM: 3600 desteklemediği için değiştirmedim Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP 2.0

SSD: Samsung MZ-V7S1t0bw 970 EVO Plus nvme® M.2 SSD, 1TB.

Bu yükseltmeler ile oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Niye 5700X? Senin bütçen ne? Sana AM5, 7500F, DDR5 tas gibi atalim soyle 4060 Ti.

40000 demiş. Kasasını bilmem. Ama 4070 önerisi attım arkadaşa. Ama bu bütçede CARNAGE-7500F alıp LS520 de alabilir.
ASUS AORUS Kasası var. Açıkcası bu kasayı bırakmak istemiyorum :) O yüzden yükseltme birinci önceliğim

Niye 5700X? Senin bütçen ne? Sana AM5, 7500F, DDR5 tas gibi atalim soyle 4060 Ti.
Oynadığım oyunlar için fazla dedi yukarıda biri onun için eğer bu sistem işimi görürse okeyim

ASUS AORUS Kasası var. Açıkcası bu kasayı bırakmak istemiyorum :) O yüzden yükseltme birinci önceliğim

Oynadığım oyunlar için fazla dedi yukarıda biri onun için eğer bu sistem işimi görürse okeyim
5700X almak gereksiz saçma. CARNAGE-7500F al geç. Üstüne bir de LS520.

ASUS Aorus kasası var. Açıkçası bu kasayı bırakmak istemiyorum :) o yüzden yükseltme birinci önceliğim.

Oynadığım oyunlar için fazla dedi yukarıda biri onun için eğer bu sistem işimi görürse okeyim.

Para varken al derim.

Yukseltme yapacaksan simdi senin o Aorus kasanin 40K'ya toplasam 4070 Ti'ya da 4070, veya 240mm bunlarin sığması lazim.

Bir de AM5 olacak, anakart degisti, islemci degisti, ekran karti degisti, RAM de mecbur degisecek, e bütçe 40k bir tane de SSD atalim, PSU da daa kaliteli olsun yenisini ver, sistem yenilendi zaten yenisini al daha iyi.

Yok oynadığın oyunlar için fazla demek istemedim ben. Demek istediğim ilk önce işlemci değişimiydi ama bütçen varsa DDR5 sisteme geçmek neden olmasın? Sadece RTX 4060 ile kullanacaksan 7000 serisi pek bir performans artışı sağlamaz Ryzen 5 5600'e göre.

Dostlarım o zaman dediğiniz sisteme bakıcam. Daha mantıklı geldi banada. Cevap veren herkese teşekkür ederim. İyi forumlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı