RTX 4060 Ti, i3 14100F işlemciden daha güçlüdür. Bu nedenle, bazı oyunlarda darboğaz olması mümkündür.İtopya'dan bu gereksinimli sistemi almayı düşünüyorum. Sizce darboğaz yapar mı?
Hayır değil. İnternetten kopyala yapıştır yapıp yanlış bilgi veriyorsunuz.RTX 4060 Ti, i3 14100F işlemciden daha güçlüdür. Bu nedenle, bazı oyunlarda darboğaz olması mümkündür.
Hocam işlemci tabanlı oyunlarda yapmaz mı? Triple-A oyunlarda sorun olmaz diye düşünüyorum.Hayır değil. İnternetten kopyala yapıştır yapıp yanlış bilgi veriyorsunuz.
I3 14100F ustesinden gelir 4060 Ti’ın. Darboğaz olmaz.RTX 4060 Ti, i3 14100F işlemciden daha güçlüdür. Bu nedenle, bazı oyunlarda darboğaz olması mümkündür.
Hayır değil. İnternetten kopyala yapıştır yapıp yanlış bilgi veriyorsunuz.
Yapmaz hiç bir oyunda. İtopyadan alacaksanız almayın derim genelde kazıkçı oluyorlar.Hocam işlemci tabanlı oyunlarda yapmaz mı? Triple-A oyunlarda sorun olmaz diye düşünüyorum.
Tüm yorumların öyle çünkü.İnternetten kopyala yapıştır yaptığımı nereden çıkartıyorsun hem bazı oyunlar yazmışım.
Yapmaz. Kaç para bu sistem?
Yapmaz hiçbir oyunda. İtopya'dan alacaksanız almayın derim genelde kazıkçı oluyorlar.
Tüm yorumların öyle çünkü.
Ucuzmuş al gitsin. İtopya bu sefer kazıklamaya kalkmamış milleti.26 bin TL.
Peki nereden alabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.