RTX 4060 Ti ve i5 13600K'lı sistem 36 bin TL eder mi?

Mümkünse o sistem için bütçeni belirtip konu aç.
Para derdin olmasa da boşa harcamak güzel değil.
Kesinlikle fazla para harcamak hoş bir şey değil zaten 9 taksitli almıştım bu sistemi

Yarım sayfa yazdım sonra sildim, çünkü bu saatten sonra yapacak hiçbir sey yok. Eksigiyle fazlasıyla elinde bir sistem var ve performansı seni asla üzmez, bir anda sistem toplayınca da illaki daha pahalıya geliyor. Maddi kaygıların da yoksa güzel bir tecrübe olmuş oldu, güle güle kullan.

Ama benim bi türlü anlayamadığım almadan 1 ay boyunca araştırmalarıma rağmen bu fiyattan daha ucuza sistem bulamadığımdı ben aldıktan 1 hafta sonra sistemler dökülmeye başladı ki bu da nasipte olan bir şey değilmiş demek yine de teşkkür ederim hepinize .😁😁

Vade farkı ne kadar oluyo bilmiyorum ama yine de kazıkmış. Piyasada her hafta neredeyse uygun hazır sistemler çıkıyor ki her geçen gün pahalanıyor. Sen pc toplama yada hazır sistemler bölümüne bak bir sürü sistem görürsün orda. Bir şey almadan önce bak her zaman. Elle toplamak çoğu zaman pahalıya geliyor attığın sisteme benzer sistemleri kastediyorum tabi.

Vade farkı ne kadar oluyo bilmiyorum ama yine de kazıkmış. Piyasada her hafta neredeyse uygun hazır sistemler çıkıyor ki her geçen gün pahalanıyor. Sen pc toplama yada hazır sistemler bölümüne bak bir sürü sistem görürsün orda. Bir şey almadan önce bak her zaman. Elle toplamak çoğu zaman pahalıya geliyor attığın sisteme benzer sistemleri kastediyorum tabi.
İşte dediğim gibi almadan 1 ay boyunca baktığım , baktığımda ise en fiyat performans buydu (gelecek için) , aldıktan tam 1-2 hafta sonra sistemler dökülmeye başladı ki bende zaten sistemi almıştım bile nasip meselesi 1-2 ay bekledim bir şey olmadı ama 1-2 hafta sonra piyasa doldu.

İşte dediğim gibi almadan 1 ay boyunca baktığım , baktığımda ise en fiyat performans buydu (gelecek için) , aldıktan tam 1-2 hafta sonra sistemler dökülmeye başladı ki bende zaten sistemi almıştım bile nasip meselesi 1-2 ay bekledim bir şey olmadı ama 1-2 hafta sonra piyasa doldu.
Doların bazı sıçrayışlarında bi darboğaza giriyor millet sistem çıkmıyor ama en fazla 1 hafta sürüyor. 1 hafta sonra yine her türlü bulunuyor. Adamlar yalan değilse 20 bin liraya senin kasayı sattı cuma günü. Gidip gören varsa tabi mağazada 400 adet stok var denildi pazar günü sabah satıldı deniyor. Seninki DDR5 miş. Vade olduğu için çok da dert etme boşver.

Kendi kuzenimi kendisine alması için gönderdiğim sistem biliyorum gördüm bunu ama bu sistemde sıvı soğutucu yok, işlemci modeli ve anakart modeli düşük ve bu sistem ddr4

Doların bazı sıçrayışlarında bi darboğaza giriyor millet sistem çıkmıyor ama en fazla 1 hafta sürüyor. 1 hafta sonra yine her türlü bulunuyor. Adamlar yalan değilse 20 bin liraya senin kasayı sattı cuma günü. Gidip gören varsa tabi mağazada 400 adet stok var denildi pazar günü sabah satıldı deniyor. Seninki DDR5 miş. Vade olduğu için çok da dert etme boşver.
Sabah 8:30 da gitmiş ve sıra 90’ı vermişler o kadar kalabalıkmış arkada bekleyenleri söylemiyorum bile.

olanla ölene çarek yok derler ama insna kazıklanınca kötü hissetmiyor değil 😄😄

Ama benim bir türlü anlayamadığım almadan 1 ay boyunca araştırmalarıma rağmen bu fiyattan daha ucuza sistem bulamadığımdı ben aldıktan 1 hafta sonra sistemler dökülmeye başladı ki bu da nasipte olan bir şey değilmiş demek yine de teşkkür ederim hepinize.😁😁

Genelde hep böyle olur hocam.

YouTube kanalları gibi hazır sistem üretenler bir ürün ilk çıktığı zaman satılsın diye "Türkiye'nin yok bilmem neyin'" en iyisi deyip sistem çıkarırlar. Sonra aradan bir bakmışsın dolar almış gitmiş bu sefer 1 ay sonra aynı sistemin çok daha uygununu, kalitelisini, uygun fiyata çıkarmışlar. Hepsi firma ayağına iş yapıyor.

Sponsorum yok deyip, story atarak kos koca "iş birliği" yazan yerler de var.

Olan olmuş artık. Hayırlı olsun.

Konuyu kapatıyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim. 😌😌

Konu kilitlensin lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı